ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συγκέντρωση σε ΟΦΗ, πείσμα για Τότεναμ

Ο καθένας είχε το δικό του τρόπο να το εκφράσει. Αλλος με τα λόγια. Αλλος με την έκφραση. Ο Στάικος Βεργέτης με το να καθίσει στον πάγκο μόνος του μετά το τέλος του αγώνα για να ηρεμήσει το κεφάλι του από αυτό που έγινε στο ματς με την Τότεναμ.

Ολοι, όμως, στον Αστέρα, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο το εξωτερίκευαν, είχαν την ίδια άποψη από την επόμενη κιόλας ημέρα ή ακόμα - ακόμα και από την επόμενη... στιγμή του αγώνα στο Λονδίνο. "Η ομάδα δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα", έλεγαν. Και ασφαλώς είχαν δίκιο.

Το έλεγε, με λίγα λόγια διότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται και πολλά και ο Δημήτρης Μπάκος. Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, στις συζητήσεις που έκανε είχε να πει μόνο για το σκορ που δεν άξιζε στους ποδοσφαιριστές και τίποτα που να φανέρωνε τον παραμικρό εκνευρισμό για την έκταση της ήττας.

Άλλωστε, χρόνος για εκνευρισμό δεν υπάρχει. Ο Αστέρας έχει πρόγραμμα-βουνό μπροστά του και με αρχή το Ηράκλειο θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακόμη και ο Πάρα, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε η ευκαιρία για το 1-1, γνωρίζει πως ακολουθούν κρίσιμα ματς που θα χρειαστούν τα... γκολ του.

Ο Μπαράλες επίσης τόνιζε πως το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό. Και ξέρετε, πριν από το ματς - επειδή η μπάλα τα κάνει τέτοια παιχνίδια - έλεγε γελώντας... "είναι εύκολο να σκοράρω σε αυτόν τον αγώνα". Και ήταν. Αλλά με την πίκρα που τον έπνιγε πού όρεξη για αστεία μετά τον αγώνα.

Η άποψη των ανθρώπων της ομάδας, όμως, δεν σταματούσε στο πόσο άδικο τους φαινόταν το τελικό σκορ. Η σκέψη προχωρούσε και λίγο παραπέρα. Στον αγώνα με την Τότεναμ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ηταν κοινή πεποίθηση, λοιπόν, τόσο των παικτών που το έζησαν από μέσα όσο και των υπολοίπων που βρίσκονταν σε αυτή την αποστολή ότι ο δεύτερος αγώνας με την αγγλική ομάδα θα έχει διαφορετική εξέλιξη.

Με λίγα λόγια, η Τότεναμ δεν τους τρόμαξε. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης στις 6 Νοεμβρίου, αλλά και για τη συνέχεια του ομίλου του Europa League.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων