ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δεν τους "πάει" στο ντεμπούτο!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έγινε την Κυριακή ο όγδοος τεχνικός που κάθεται στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης από τότε που η ομάδα της Αρκαδίας ανέβηκε στα "σαλόνια" της Super League. Ο Έλληνας τεχνικός και η ομάδα του ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό και έτσι έγινε ο τέταρτος προπονητής που ξεκινάει με ήττα. Το arcadia-sports.gr σας παραθέτει όλες τις πρεμιέρες των τεχνικών της ομάδας.


Ο μόνος που κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο των Αρκάδων ήταν ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος στο ντεμπούτο του κόντρα στον Εργοτέλη στην Τρίπολη είδε τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ να πετυχαίνει τρία τέρματα (3-1) και να χαρίσει στους κιτρινομπλέ τους τρεις βαθμούς.


Από την άλλη πλευρά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και ο Καλίντ Κάραμα -στο μοναδικό παιχνίδι που έκατσε στον πάγκο- απέσπασαν ισοπαλία, με το ίδιο σκορ 1-1, από τον Ολυμπιακό και τον Άρη αντίστοιχα, όπως και ο Ρομπέρτο Κάρλος Μάριο Γκόμεζ με τον οποίο ο Αστέρας έμεινε στο μηδέν με την Λάρισα.


Από εκεί και πέρα ο Πάουλο Κάμπος, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο Βαγγέλης Βλάχος και ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκίνησαν με το... αριστερό τις υποχρεώσεις τους.


Ο Βραζιλιάνος, στην πρεμιέρα του Αστέρα, ηττήθηκε από τη Λάρισα μέσα στην Τρίπολη. Ο Πορτογάλος Καρβαλιάλ έκανε το ντεμπούτο του στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό αν και στο ημίχρονο ο Αστέρας προηγούνταν με γκολ του Τσέζαρεκ (τελικό σκορ 3-1).


Επόμενος τεχνικός ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι Κυπέλλου με το Αιγάλεω (νίκη με 3-0), όμως στο πρωτάθλημα, πρεμιέρα έκανε στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, όπου και ηττήθηκε με σκορ 1-0.


Τέλος, ο Παύλος Δερμιτζάκης κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αστέρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκεί ο Κουκουλάκης με το πέναλτι- εφεύρεση του Ορόθκο στον Φουστέρ, στέρησε από τον Έλληνα τεχνικό την ευκαιρία να διεκδικήσει με την ομάδα του κάτι παραπάνω.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων