ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η βαθμολογία του Αστέρα Τρίπολης!

Διαβάστε τα σχόλια και τη βαθμολογία του arcadia-sports, για τους παίκτες και τον προπονητή του Αστέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Με άριστα το 5.


Βαγγέλης Βλάχος  2
Το αντίο του, δεν ήρθε με στιλ. Δεν ήρθε με τον τρόπο που ο ίδιος ο Βλάχος θα ήθελε. Κόντρα στη μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ, δέχθηκε 3 "μαχαιριές" και έτσι αποχαιρέτησε τον Αστέρα… Στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε ικανός να υποτάξει την Ένωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, η αμυντική λειτουργία της ομάδας πήγε… περίπατο. Δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όσα δεινά βρήκαν τους Αρκάδες φέτος. Ελπίζω να κάνω λάθος, όμως η αποχώρησή του από την ομάδα, δεν θα αποδειχθεί ένα καλό νέο για τον Αστέρα…


Ντεγκρά 2 Είχε ορισμένες καλές επεμβάσεις, δεν έφταιγε σε κάποιο από τα γκολ, όμως δεν έμοιαζε κυρίαρχος στην περιοχή του. Προδόθηκε από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο β ημίχρονο.


Φυτανίδης 2 Με αντιπάλους τους Λαγό και Καράμπελα, δεν είχε τεράστια προβλήματα, όμως δε βοήθησε καθόλου επιθετικά. Ως συνήθως…


Ορόθκο 1,5
Μπλάνκο και Λυμπερόπουλος, έκαναν πλάκα (για ένα ημίχρονο) στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Αστέρα. Πολλά λάθη…


Πουλίδο 1,5 Το ίδιο και για το δεύτερο Ισπανό. Απών στο δεύτερο γκολ, ανίκανος να νικήσει το Δέλλα στο πρώτο. Ο Αστέρας ποντάρει πολλά επάνω του.


Ουριμπάρι 1,5 Το χειρότερο παιχνίδι του φέτος! Ή μάλλον, το χειρότερο ημίχρονο για τον Αργεντινό φέτος, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης για τα 2 από τα 3 γκολ της ΑΕΚ, αλλά και για αρκετές ακόμα ανορθογραφίες της άμυνας στο β μέρος.


Λαδάκης 2,5 Κυρίαρχος στο α ημίχρονο, δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του Αστέρα, όμως χάθηκε στη μετριότητα του β ημιχρόνου.


(72') Μπακασέτας 2 Έπαιξε όταν ο Βλάχος αποφάσισε να ρίξει στο ματς όλα του τα όπλα. Δεν πήρε τη μπάλα σε καλή θέση για να απειλήσει.  


Μπαστία 2 Δεν ήταν ο Μπαστία που ξέρουμε. Δεν ήταν η ηγετική, κυρίαρχη φυσιογνωμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Από τους κυριότερους λόγους για την ανασταλτική κατάρρευση της ομάδας στο β μέρος.


Ουντότζι 1 Καμία απολύτως βοήθεια στην ομάδα! Παιδική χαρά σε ακόμα ένα ματς.


(63') Ροζέριο 1 Βάλε (ή έστω φτιάξε) ένα γκολ και ας πεθάνω!


Φορτούνης 2,5 Ίσως ο μόνος που διασώθηκε. Ήταν καλός, αλλά χωρίς στήριγμα. Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ, όμως δε βρήκε συμπαραστάτες.


Καρέρα 2 Σε δύο ημίχρονα, είδαμε δύο διαφορετικούς Καρέρα. Αν είχε σκοράρει στη φάση του πρώτου ημιχρόνου, αν είχε ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο το Δέλλα στη φάση που πλάσαρε άουτ, θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Ενδεχομένως να μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα και στη φάση του 0-1.


(59') Αρσενίεβιτς 2 Δεν ήταν το ιδανικό ντεμπούτο. Έκανε το πέναλτι στο Γιάχιτς, ενώ επιθετικά δεν απείλησε. Ελαφρυντικό γι' αυτός το ότι χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.


Φρανκού 2 Δυστυχώς, σταμάτησε να με εκθέτει! Στην Τούμπα δεν ήταν καλός, στο ματς με την ΑΕΚ ήταν ακόμα χειρότερος. Δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, αφού για να πάρει τη μπάλα στα πόδια του, πρέπει να την ψάξει πολύ και να κινηθεί μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων