ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εβαλε δύσκολα στην Τσβόλε ο ΑΣΤΕΡΑΣ-Βελτιωμένος στο τελευταίο τεστ

Στο τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία ο Αστέρας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Τσβόλε. Θετική η εικόνα των Αρκάδων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, καθώς δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου. Από φάουλ το γκολ για την Τσβόλε.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το τρίτο και τελευταίο του φιλικό έδωσε ο Αστέρας στην Ολλανδία, κόντρα στην Τσβόλε.

Οι Αρκάδες μπήκαν μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι Ολλανδοί να έχουν την κατοχή της μπάλας και να ψάχνουν διαδρόμους για να πατήσουν περιοχή. Ωστόσο η σωστή αμυντική λειτουργία των κιτρινομπλέ δεν επέτρεψαν στους Ολλανδούς να πετύχουν κάποιο γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 11' οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά την κιτρινομπλέ εστία. Ο Μπελ Χασάνι έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ωστόσο εξουδετερώθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χάμερ της Τσβόλε θέλησε να αιφνιδιάσει τον πορτιέρε του Αστέρα. Ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση είπε "όχι" στο δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Βραζιλιάνος έξω από την μεγάλη περιοχή.

Η πρώτη τελική για τους κιτρινομπλέ ήταν στο 26'. Ο Μαρκ Φερνάντεθ από την αριστερή πτέρυγα έκανε μία σέντρα σουτ, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα της Τσβόλε, Μους.

Ο Αστέρας λίγα λεπτά αργότερα, άγγιξε το 1-0. Ο Δουβίκας έστρωσε στον Καπίγια και ο Ισπανός εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 38’ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κράτησε το μηδέν, μετά από ένα κοντινό σουτ του Νακαγιάμα. Ο Ιάπωνας κοντρόλαρε με το στήθος την μπάλα, έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση αλλά ο πορτιέρε του Αστέρα του έπεσε στην αριστερή γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, οι κιτρινομπλέ "άγγιξαν" το γκολ. Μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καλτσά ο Φερνάντεθ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους παίρνοντας την κεφαλιά. Ο τερματοφύλακας της Τσβόλε όμως δυσκολία απομάκρυνε με τα πόδια.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν θετικά στοιχεία ανά διαστήματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά ψάχνοντας το γκολ. Στο 53’ μάλιστα ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για το συγκρότημα του Μπόρχα Χιμένεθ.

Ο Ιγκλέσιας, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, πάτησε περιοχή, έκανε ένα ψιλοκρεμαστό πλασέ χωρίς όμως η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας της Τσβόλε, Μους απομάκρυνε στη συνέχεια σε κόρνερ.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλό σημείο. Ο Χάμερ ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έστειλε με δύναμη την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μιχαήλ, πετυχαίνοντας το 1-0.

Οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κρέσπι έφερε την μπάλα στο δεξί, έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Μους να απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Τσβόλε νικήτρια του αγώνα. Ο Αστέρας παρουσιάστηκε βελτιωμένος παρά την κούραση και τα βαριά πόδια από τις προπονήσεις, έχοντας αρκετές φάσεις για να ανοίξει το σκορ. Τελικά το γκολ δεν ήρθε και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε 1-0 υπέρ της Τσβόλε.

Αυτό ήταν και το τελευταίο ματς των κιτρινομπλέ επί ολλανδικού εδάφους, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (28/07) θα επιστρέψουν στην Τρίπολη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος (46' 93. Μιχαήλ, 67' 99. Τσιφτσής), 27. Κώτσιρας (87΄22. Παναγιώτου), 4. Πασαλίδης (71' 45. Χριστόπουλος), 42. Αντζουλάς (46' 2. Matricardi), 33. Martinez (46' 77. Κυριακόπουλος), 6. Valiente (76' 14. Bellocq), 8. Borja Fernandez (84' 3. Τασουλής), 5. Capilla (66' 21. Τζίμας), 23. Καλτσάς (46' 17. Iglesias ), 7. Marc Fernandez (71' 90. Μπαστιάνος), 9. Δουβίκας (56' 11. Regis)

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων