ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το απόγευμα της Κυριακής στην Τρίπολη

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα φτάνει στο τέλος του, καθώς οι Αρκάδες το μεσημέρι της Κυριακής (28/07) θα αναχωρήσουν με προορισμό την Τρίπολη.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι κιτρινομπλέ μετά από έξι ημέρες στο Απελντοορν της Ολλανδίας ετοιμάζουν βαλίτσες μιας και το πρωί της Κυριακής (28/07) στις 13:20 (ώρα Ελλάδος) η αποστολή θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί για Τρίπολη.

Στο διάστημα όπου ο Αστέρας εργαζόταν επί ολλανδικού εδάφους, ο Μπόρχα Χιμένεθ μπόρεσε να δει μέσω των φιλικών αναμετρήσεων την κατάσταση των παικτών του αλλά και να δοκιμάσει νέους σχηματισμούς.

Η προετοιμασία των Αρκάδων δεν σταματάει καθώς με την επιστροφή τους στην Τρίπολη, θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, δίνοντας και μερικές ακόμα φιλικές αναμετρήσεις πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων