ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Διαβάστε τη δήλωση του Γενικού Αρχηγού του ΑΣΤΕΡΑ, Μπάμπη Σκορπίδα, για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία.

"Φθάνοντας στο τέλος μιας ακόμη προετοιμασίας του Αστέρα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου προς τους ιδιοκτήτες της ομάδας για όσα ζω εδώ και 15 χρόνια.

Για ακόμη μια χρονιά η προετοιμασία στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες, σε ένα φοβερό προπονητικό κέντρο και όλα κύλησαν ομαλά.

Με διπλές προπονήσεις, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση από όλο το προπονητικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές, ο Αστέρας προετοιμάζεται όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της αποστολής που εδώ και 17 μέρες στην Ολλανδία δίνουν και την ψυχή τους. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, το επιτελείο του, τους δύο φροντιστές Γιάννη Κατσάνη και Ζάχο Παράσχο, τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς, οι οποίοι με σκληρή δουλειά κατάφεραν να εκτελέσουν άριστα τη δουλειά τους.

Καλή επιστροφή να έχουμε και καλή σεζόν".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων