ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η Γκεντσλέρ τα δισ. ο Αστέρας να δεις!

Αν τα μετρούσαμε σε... δραχμές, η Γκεντσλερμπιρλιγκί με μπάτζετ πάνω από 20 εκατ. ευρώ, αξίζει μερικά δισ. Ο Αστέρας, όμως, δεν ασχολείται με τέτοια πράγματα όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Τελικό αποτέλεσμα 3-1 και το πιο δυνατό τεστ στην Ολλανδία, εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρικό show για τους Αρκάδες. 

 

Ο Αστέρας στο πρώτο ημίχρονο χόρευε στη βροχή απέναντι σε μια ομάδα από τις δυνατές του τουρκικού πρωταθλήματος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας. Για την ακρίβεια, στο πρώτο 20λεπτο, η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν "καταιγίδα". Τρία γκολ, με εντυπωσιακή εμφάνιση και πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα για την έναρξη της σεζόν. 

 

Με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη, ο Αστέρας σε αυτό το διάστημα ήταν εξαιρετικός. Μόλις στο 2' ο Ελληνας επιθετικός έδωσε την ασίστ πάρε - βάλε στον Καλτσά. Κι εκείνος το έβαλε, ανοίγοντας το σκορ. Στο 10', το λεπτό της φανέλας του, ο Ιωαννίδης τα κράτησε όλα για τον εαυτό του. Προσποίηση με το δεξί, με την οποία "ξεφορτώθηκε" τον αντίπαλο και εκπληκτικό τελείωμα με το αριστερό για το 2-0. Ο νεαρός φορ είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ. Κέρδισε μια χαμένη μπαλιά και με δεύτερη ασίστ έστρωσε στον Γιαννούλη για το 3-0. 

 

Ο Αστέρας συνέχισε να δημιουργεί παιχνίδι, απείλησε και στο 25' με τον Ιωαννίδη (ωραίο σουτ) και στο 39' με τον Δημούτσο. Ομως, είχε και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Με αλληλοκαλύψεις, γρήγορες επιστροφές, πειθαρχία στο παιχνίδι και πολύ καλή διαχείριση από όλους τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γκεντσλέρ απείλησε στο πρώτο ημίχρονο μόνο με ένα μακρινό σουτ την εστία του Κοσίτσκι. 

 

Οπως ήταν αναμενόμενο, όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, αφού για τους παίκτες άρχισε να παίζει ρόλο η κούραση από τις δυνατές προπονήσεις. Η τουρκική ομάδα βρήκε την ευκαιρία να μειώσει στο 63' με κεφαλιά, αλλά σε μια φάση που νωρίτερα υπήρχε φάουλ, δεν τηρήθηκε το fair play και για αυτό δημιουργήθηκε μικρή ένταση. 

 

Ο προπονητής του Αστέρα έκανε και τις αλλαγές για να δοκιμάσει κι άλλους ποδοσφαιριστές και ο Ιωαννίδης απείλησε μετά από τελική πάσα του Τσάβες, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλο γκολ, αλλά με πολλά θετικά μηνύματα για τη δουλειά που έχει κάνει ο Αστέρας στην Ολλανδία. 

 

Η σύνθεση του Αστέρα: Κοσίτσκι (56' Ντοναρούμα), Μπέρτος (85' Ιγκορ), Γιαννούλης (85' Ασεν), Κουρμπέλης (80' Σεφί), Τριανταφυλλόπουλος, Χαμντανί (73' Τσουκαλάς), Δημούτσος (80' Νίκο), Καλτσάς (64' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (73' Κώτσιρας), Τσιλιανίδης (56' Τσάβες), Ιωαννίδης (80' Γκοντό).

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων