ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ιωαννίδης στον "93.8": "Θέλω γκολ στην πρεμιέρα"

Ο Νίκος Ιωαννίδης είναι on fire. Τρία γκολ με την Σιβόλντε, δύο με την Καμπούρ και πλέον, αρχίζει να σκέφτεται τα επίσημα. Για αυτό και δήλωσε: "Θέλω να σκοράρω και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος". Με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη...

Ο Ελληνας επιθετικός, μιλώντας στον "Αρκαδία 93.8", δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην Ολλανδία, νιώθει καλά που βγαίνουν και στον ίδιο όσα δουλεύει στις προπονήσεις και εξέφρασε την αισιοδοξία του συνολικά για τη φετινή χρονιά του Αστέρα. 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι το δεύτερο φιλικό που δίνουμε αυτό το διάστημα. Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Δείχνουμε μεγάλη βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαστε 10 ημέρες στην Ολλανδία και πιστεύω ότι έχουμε αρκετά πράγματα να δείξουμε στην συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα γκολ και μακάρι να σκοράρω και στην πρεμιέρα. Χαίρομαι που ξεκίνησα κι εγώ καλά και βοηθάω την ομάδα. Δείξαμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο, αλλά θεωρώ ότι έχουμε ακόμα πολλά α δείξουμε από όσα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και μακάρι η ομάδα να πάει όσο πιο μπροστά γίνεται".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων