ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Να μη μας κερδίζει κανείς"

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε στο a-s για την προετοιμασία του Αστέρα στην Ολλανδία, τον ρόλο του στην ομάδα, τις προσθήκες στο ρόστερ, τους στόχους και τα δύσκολα της αρχής του πρωταθλήματος! 

 

 

Φτάσατε σε διψήφιο αριθμό διαμονής στην Ολλανδία, σε ποιο σημείο βρίσκεται η προετοιμασία;

"Ναι, περνούν οι μέρες, αλλά η δουλειά έχει ξεκινήσει από την Τρίπολη. Πιστεύω πως κάνουμε καλή προετοιμασία και μέρα με τη μέρα δενόμαστε όλο και περισσότερο. Αυτός είναι και ο στόχος να φτάσουμε όσο το συντομότερο γίνεται σε ένα καλό επίπεδο. Δουλεύω περισσότερο στην τακτική τώρα και πιστεύω να βγουν όσα κάνουμε και στα παιχνίδια". 

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τις εγκαταστάσεις που συνάντησες εδώ;

"Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες ομάδες έρχονται στην Ολλανδία και την προτιμούν. Ο Αστέρας είναι μία από αυτές. Ολοι οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι και οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για σωστές προπονήσεις μέσα σε άνετη καθημερινότητα. Εχουμε όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής". 

Υπάρχει ικανοποίηση από τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα;

"Ναι μου λένε τα καλύτερα για όσα έχουν συναντήσει και είναι φυσιολογικό. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που θέλουν να παίξουν όλοι. Εχουμε ενισχυθεί και πιστεύω πως θα πάμε καλά". 

Ποιος θα είναι ο φετινός σου ρόλος;

"Είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής. Προσπαθώ και εγώ να δώσω ότι μπορώ και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η χρονιά ξεκινά με το βλέμμα στην επιστροφή στην πεντάδα και να παλέψουμε για να πάμε όσο πιο μακριά στο Κύπελλο".

Πώς θα σχολίαζες την κλήρωση του πρωταθλήματος;

"Είναι από τις πιο δύσκολες που θα μπορούσαμε να έχουμε. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε συνεχόμενα παιχνίδια τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Αλλιώς είναι να ξεκινάς με διαφορετικά παιχνίδια και ειδικά την έδρα σου και αλλιώς να κοντράρεσαι αμέσως με τέτοιες ομάδες. Σίγουρα, κάποια στιγμή θα τις αντιμετωπίζαμε, οπότε προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό, ίσως στο τέλος να είναι καλύτερα".

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος από τον φετινό Αστέρα;

"Θέλω να φτιάξουμε μία ομάδα που δεν θα την κερδίζει κανείς". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων