ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τακτική, στημένα και τελειώματα

Παρακολουθήσαμε την προπόνηση του Αστέρα στην Ολλανδία και σας μεταφέρουμε το κλίμα της προετοιμασίας. Πώς δούλεψαν οι Αρκάδες, ποιοι επιστρέφουν και πώς θα συνεχιστεί το πρόγραμμα.

 

 

Απογευματινή προπόνηση στο Οοστεμπεργκ για τον Αστέρα που θα δώσει την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό του κόντρα στην Καμπούρ. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, παιχνίδια έντασης και δουλειά στις στημένες φάσεις, σε κόρνερ και εκτελέσεις φάουλ.

Εκτός έμειναν ο Σταύρος Τσουκαλάς (επιστρέφει την Παρασκευή) και ο Ματίας Ιγκλέσιας που αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα από το πρώτο ματς με την Σιλβόλντε. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει ο Αστέρας είναι εντυπωσιακές μιας και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας συνοδευόμενο από εξαιρετικό προπονητικό κέντρο. 

Ο καιρός βοηθά πολύ, το δάσος από το οποίο περνά η αποστολή για να προπονηθεί σε γεμίζει ζωντάνια και οι μέρες κυλούν άκρως Αστεριανά. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων