ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Bροχή και μέτρα ασφαλείας

Εφτασε η ώρα για να ζήσουμε από κοντά την προετοιμασία του Αστέρα! Arcadia-sports.gr και Αρκαδία 93.8 θα σας κρατούν ενήμερους για όσα συμβαίνουν στην Ολλανδία με το Άμστερνταμ να μας καλωσορίζει με βροχή και μέτρα ασφαλείας.

 

Για να μην τα παραλέμε, η βροχή ήταν μία απλή, καθημερινή, απογευματινή της... Τρίπολης και τα μέτρα στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ λογικά και καθόλου υπερβολικά. 

Το αεροπλάνο της δημοσιογραφικής ομάδας που θα καλύψει τις προπονήσεις και τα φιλικά του Αστέρα, προσγειώθηκε στην Ολλανδία λίγο μετά τις 8 το πρωί και άρχισε το ταξίδι με το αυτοκίνητο για το Αρνεμ (θα ακολουθήσει θέμα με φωτογραφίες).

Στο αεροδρόμιο Σίπχολ τίποτα δεν έδειχνε τον φόβο που έχει κυριεύσει τις πρωτεύουσες της Ευρώπης παρά η διακριτική παρουσία της αστυνομίας, με βαρύ οπλισμό στο δυναμικό της είναι η αλήθεια, που σίγουρα δεν θα υπήρχαν άνδρες της ανάμεσα στους πολίτες αν δεν είχαμε ζήσει τα τελευταία τραγικά γεγονότα σε μεγάλες πόλεις όπως το Παρίσι. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων