ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο νέος ρόλος του Ιγκλέσιας!

Το διάστημα που αγωνίστηκε ήταν μικρό. Μόλις είκοσι λεπτά. Ωστόσο, φάνηκε η σκέψη που έχει "καρφωθεί" στο μυαλό του Μάκη Χάβου για εκείνον. Ποιος είναι ο νέος ρόλος του Ματίας Ιγκλέσιας. 

 

Τα φιλικά είναι για συμπεράσματα. Εχουν, όμως και ακόμη ένα νόημα. Να ξεμουδιάσουν οι παίκτες, να απολαύσουν λίγο το ποδόσφαιρο, ως διάλειμμα από τις πολλές και επίπονες προπονήσεις στο διάστημα της προετοιμασίας. Αυτό συνέβη και με το παραπάνω στο φιλικό του Αστέρα με την Σιβόλντε. Σκορ, θέαμα και τελικό αποτέλεσμα 9-2. Ετσι, για την απόλαυση!

 

Ωστόσο, αυτό το πρώτο φιλικό του Αστέρα επί ολλανδικού εδάφους ανέδειξε ακόμη μια παράμετρο που αφορά στον φετινό Αστέρα. Και που έχει να κάνει με τον Ματίας Ιγκλέσιας. 

 

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στο φιλικό κόντρα στην Σιβόλντε ως κεντρικός αμυντικός. Ενας μικροτραυματισμός τον ανάγκασε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο στο 20ό λεπτό. Ωστόσο, φάνηκε τι έχει στο μυαλό του ο Μάκης Χάβος για εκείνον. 

 

Σε έναν νέο ρόλο ο Ιγκλέσιας, δίνει στον προπονητή του μια επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Εκεί όπου υπάρχουν ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Σεφί, υπάρχει και ο Ζουμά που θα χρειαστεί διάστημα αποθεραπείας για να αγωνιστεί και πλέον, υπάρχει και ο Ιγκλέσιας. 

 

Κόντρα στην Σιβόλντε ο Ιγκλέσιας στο διάστημα που αγωνίστηκε αντεπεξήλθε. Ανασταλτικά βέβαια δεν δέχτηκε πίεση η άμυνα, αλλά εκείνος "κατέβασε" την μπάλα, πήρε την πρώτη πάσα, ήταν εκείνος που προώθησε το παιχνίδι. 

 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χάβος θα συνεχίσει τη δοκιμή. Ετσι κι αλλιώς είναι πολύ θετικό για μια ομάδα να διαθέτει ποδοσφαιριστές που μπορούν να έχουν διάφορους ρόλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον, ο Ιγκλέσιας είναι κι εκείνος ένας από αυτούς. Διότι στη διάρκεια της χρονιάς είναι μάλλον βέβαιο ότι θα χρειαστεί να αγωνιστεί και στη "φυσική" του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου. 

 

Το πρώτο "στοίχημα", λοιπόν, του προπονητή της ομάδας, είναι ήδη σε εξέλιξη. Και στο παρελθόν, ο Χάβος έχει κερδίσει πολλά τέτοια στις ομάδες που έχει δουλέψει... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων