ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τον πρώτο σκόρερ της Β' Ισπανίας θέλει ο Αστέρας!

Την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ αναζητά ο Αστέρας, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι άνθρωποι του Αστέρα εξετάζουν σε καθημερινή βάση περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να τους ντύσουν στα κιτρινομπλέ.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ακούει στο όνομα Ασιέ Βιλαλίμπρε. Πρόκειται για τον 22χρονο στράικερ, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ατλέτικ Μπιλμπάο Β' στη Σεκούντα Ντιβιζιόν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα σε δύο αγώνες στο Europa League, κόντρα σε Ραπίντ Βιέννης και ΑΠΟΕΛ, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Πρόκειται για έναν περιζήτητο ποδοσφαιριστή, καθώς με τα 23 τέρματα που σημείωσε σε 38 παιχνίδια, βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στις πρώτες δέκα θέσεις της βαθμολογίας.

Οι διοικούντες κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον φέρουν στην Τρίπολη και να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Ωστόσο, η περίπτωση του δεν θεωρείται καθόλου εύκολη, μιας και μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της Σεκούντα Ντιβιζιόν, γι' αυτό και στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν κι άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών γι’ αυτή τη θέση.

Πέρα από την ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι, η ομάδα της Τρίπολης εξετάζει και περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στον άξονα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πριν την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων