ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστέρας: Παίρνει Ισπανική σαΐτα από Βιγιαρεάλ!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αντριάν Ριέρα από την Βιγιαρεάλ βρίσκεται ο Αστέρας, καθώς όπως όλα δείχνουν οι κιτρινομπλέ τα έχουν βρει σε όλα με τον 23χρονο Ισπανό εξτρέμ για τα επόμενα δύο έτη.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά την ενίσχυση στην επίθεση με τον Χερόνιμο Μπαράλες, οι Αρκάδες βρίσκονται πολύ κοντά σε μία ακόμα μεταγραφική απόκτηση.

Η διοίκηση των Αρκάδων φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 23χρονο δεξιοπόδαρο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Αντριάν Ριέρα.

Ο Ισπανός ανήκει στο δυναμικό της Βιγιαρεάλ και την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε 16 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα.

Ο Ριέρα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά κύριο λόγο σε συλλόγους από την Ισπανία, όπως η Τολέδο, η Λεβάντε η Λα Ρόδα και η Φορμεντέρα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει πάνω στην γραμμή, αξιοποιώντας τους κενούς χώρους στην επίθεση. Ένα από τα δυνατά του χαρτιά στο χορτάρι είναι οι σέντρες ακριβείας του.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τον Αντριάν Ριέρα να ντύνεται στα κιτρινομπλέ και εν συνεχεία να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Μπόρχα Χιμένεθ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων