ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καπίγια: Ο 7ος με το "5" στην πλάτη

Τη φανέλα με το νούμερο 5 διάλεξε για να φοράει στην πλάτη του ο Ενέκο Καπίγια. Ποια η ιστορία πίσω από αυτό το νούμερο.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Μπορεί το νούμερο 5 να το έχουμε συνηθίσει σε φανέλες κεντρικών αμυντικών ωστόσο τώρα ο μεσοεπιθετικός Ενέκο Καπίγια "έσπασε" αυτή την παράδοση.

Ο Ισπανός άσος του Αστέρα επέλεξε το συγκεκριμένο νούμερο για τη φανέλα του. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής των Αρκάδων, που δεν αγωνίζεται ως στόπερ, παίρνει αυτόν τον αριθμό.

Στο παρελθόν το έχουμε δει σε επτά διαφορετικούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα του Αστέρα να επιλέγουν το νούμερο 5 στην πλάτη τους.

Πρώτος ήταν ο Κώστας Καλογιαννίδης για δύο σεζόν (2005-07), έπειτα ακολούθησε ο Μανώλης Ψωμάς (2007-09). Στη συνέχεια το νούμερο 5 πήρε ο κεντρικός αμυντικός Σωκράτης Φυτανίδης από το 2009 έως και το 2011. Την επόμενη χρονιά ο Παναγιώτης Πετρούσης επέλεξε το 5 για μία σεζόν. Οι τελευταίοι κιτρινομπλέ ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τον συγκεκριμένο αριθμό ήταν ο Μουνάφο (2013-15) και ο Τριανταφυλλόπουλος (2015-19).

Πλέον το νούμερο 5 πηγαίνει στον Καπίγια, ο οποίος για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα επιλέγει αυτόν τον αριθμό. Στο παρελθόν έχει αλλάξει αρκετές φορές το νούμερο πίσω στην πλάτη του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων