ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αυτό ακριβώς που του έλειπε!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενέκο Καπίγια από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που θα αποφασίζει περισσότερο από κάθε άλλον το παιχνίδι των Αρκάδων εντός αγωνιστικού χώρου.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναμφίβολα, αυτό που έλειψε από τον ΑΣΤΕΡΑ πέρυσι ήταν το κάθετο ποδόσφαιρο. Η μπαλιά που θα έκοβε στη μέση την αντίπαλη άμυνα και θα έφερνε... φάτσα με το αντίπαλο τέρμα τον ΑΣΤΕΡΑ.

 

Η κίνηση αυτή με ή χωρίς τη μπάλα, από έναν ποδοσφαιριστή, που δημιουργεί ανισορροπία και αδράνεια σε μια άμυνα.

 

Βλέπετε, οι Αρκάδες πατούσαν συχνά στην αντίπαλη περιοχή πέρυσι αλλά ανορθόδοξα, με αποτέλεσμα να μην παίρνουν αυτό που άξιζαν.

 

Αυτό θέλουν να διορθώσουν στον ΑΣΤΕΡΑ με τον 24χρονο Καπίγια. Να είναι ο παίκτης που θα εκθέσει τις αντίπαλες άμυνες και θα εκμεταλλευτεί κάθε λάθος ώστε να ξεδιπλώσει τις αρετές της ομάδας του Χιμένεθ.

 

Γι' αυτό αποκτήθηκε. Για να γίνει ο άνθρωπος που θα αποφασίζει επιθετικά το παιχνίδι του ΑΣΤΕΡΑ και που θα "φτιάξει" όλους τους υπόλοιπους.

 

Στον ΑΣΤΕΡΑ δεν ζητούν τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα του ο Βάσκος, σε Σοσιεδάδ, Νουμάνθια και Λεονένσα.

 

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με άρτια τεχνική κατάρτιση που αγωνίζεται στον άξoνα είτε ως οκτάρι είτε ως δεκάρι, ενώ μπορεί να παίξει και στα πλάγια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων