ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έρχεται ο Καπίγια!

Η υπόθεση του Ενέκο Καπίγια αναμένεται να έχει αίσιο τέλος για τον ΑΣΤΕΡΑ, με τους Αρκάδες να είναι κοντά στην απόκτηση του νούμερο ένα στόχου τους για τη φανέλα με το 10.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός λύνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ κι αναμένεται στην Τρίπολη μέχρι την Παρασκευή (12/7) για να ολοκληρώσει το deal του με τους κιτρινομπλέ.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης, καθότι μιλάμε για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο 300.000 ευρώ στην Ισπανία. Το γεγονός ότι θέλει να αγωνίζεται και να νιώθει σημαντικός για την ομάδα του σε συνδυασμό με το ότι δεν έχει ανάγκη από χρήματα τον κάνουν να θέλει μόνο ΑΣΤΕΡΑ.

Γι' αυτό και αρνήθηκε τη Λεονέσα, όπου πέρυσι ήταν δανεικός. Οι Αρκάδες αποτελούν το μεγάλο του κίνητρο κι ο ίδιος είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του φορώντας τη φανέλα με το αστέρι. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων