ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ο Μιχαήλ είναι εξαιρετικός νεαρός τερματοφύλακας"

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την 6η μεταγραφική απόκτηση του Αστέρα. Το a-s επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο του “athleticpafos.net”, Παύλο Ζήνωνο ο οποίος σκιαγράφησε το προφίλ του 25χρονου τερματοφύλακα.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είναι 25 ετών και τα τελευταία χρόνια παρόλο ότι παίζει σε πιο μικρομεσαίες ομάδες, έχει γεμάτες σεζόν και κλήθηκε και στην Εθνική Κύπρου. Ενώ το ύψος του (1.90μ.) τον βοηθάει πολύ.

Ξεκίνησε από τον  Ολυμπιακού Λευκωσίας  το 2012-13, το 2014-15 έπαιξε στο ΘΟΙ Λακατάμειας και το 2015 πήρε μετεγγραφή για την Σαλαμίνα.

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ το 2015-16 ήταν η αποκάλυψη του Κυπριακού πρωταθλήματος. Ήταν εξαιρετικός και βοήθησε αρκετά τη Νέα Σαλαμίνα να πετύχει το στόχο της εξάδας. Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες πήρε μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ.

Είναι ένας εξαιρετικός νεαρός τερματοφύλακας που αν πάρει παιχνίδια πάνω του μπορεί να εξελιχθεί ακόμη πιο πολύ. 

Το 2017-18 έπαιξε δανεικός από το ΑΠΟΕΛ στον ΑΡΗ Λεμεσού, ενώ το 2018-19 έπαιξε ξανά δανεικός στον ΠΑΣ.

Στον Αστέρα πιστεύω θα πάρει ευκαιρίες".

 

Ενώ όσον αφορά τα δυνατά του σημεία:

"Έχει πολύ καλά αντανακλαστικά, αντιδρά πολύ γρήγορα μέσα στο παιχνίδι. Έχει καλό αριστερό πόδι και είναι αλτικός".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων