ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενέκο Καπίγια: Αυτό είναι το 10αρι που κυνηγάει ο Αστέρας!

Τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’, Ενέκο Καπίγια φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο του ο Αστέρας για τη θέση του δεκαριού.

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες συνεχίζουν το μεταγραφικό τους σαφάρι, για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα, με Ισπανικά δημοσιεύματα ο Αστέρας εξετάζει την περίπτωση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ενέκο Καπίγια. Ωστόσο, η περίπτωση του δεν θεωρείται εύκολη καθώς είναι ένας από τους βασικούς παίκτες του ρόστερ της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Την περασμένη σεζόν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λεονέσα στην τρίτη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 30 εμφανίσεις.

Ο Καπίγια έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μάλιστα κατάφερε να πραγματοποιήσει και 3 συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια της LaLiga, αντιμετωπίζοντας την Λεβάντε, τη Γρανάδα και την Ατλέτικο Μαδρίτης!

 

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς έπαιξε και κόντρα στην Μπαρτσελόνα τον περασμένο Δεκέμβρη για το Κόπα Ντελ Ρέι. Τότε ενάντια σε Σουάρεζ, Κοουτίνιο, Ράκιτιτς και άλλα τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου, ο Καπίγια αγωνίστηκε για περισσότερα από 30 λεπτά στον αγώνα.

 

Σε 11.352΄ο 24χρονος Ισπανός έχει πετύχει 22 γκολ και 6 ασίστ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από την πρώτη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και με εξαιρετικές τεχνικές αρετές.

Οπως μπορείτε να δείτε και από την παρακάτω καρτέλα, ο Καπίγια μπορεί να χρησιμοποιήσει εξίσου καλά και τα δύο πόδια, με το αριστερό του να είναι αυτό που προτιμάει περισσότερο.

Η πρώτη επαφή με την μπάλα, οι πάσες και η ντρίμπλα είναι από τα δυνατά σημεία του Καπίγια. Ωστόσο, πέρα από αυτά έχει έφεση και στις στατικές φάσεις, στέλνοντας την μπάλα στο πλεκτό και με αυτόν τον τρόπο.

Εχει ύψος 1,76 μ. και η φυσική του θέση είναι προωθημένος οργανωτής. Βέβαια, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Γεγονός πως αποτελεί «κλειδί» για την επίθεση της ομάδας.

Οπως αναφέρουν και τα Μέσα της Ισπανίας η υπόθεση για την απόκτηση του από τον Αστέρα δεν είναι και εύκολη, ωστόσο οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν να τον ντύσουν στα κιτρινομπλέ.

Πάρτε μία γεύση από τα κατορθώματα του!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων