ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ισπανική οικογένεια θα μεγαλώσει κι άλλο!

Η ισπανική οικογένεια μεγαλώνει στον ΑΣΤΕΡΑ μιας ήδη έχουν σημειωθεί τρεις αφίξεις από την εν λόγω χώρα. Αριθμός που θα μεγαλώσει!

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Οι Μπόρχα Φερνάντεθ, Σεσκ Ρεχίς και Ντάνι Σουάρεθ είναι τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα. Οι τρεις Ισπανοί έρχονται στην Τρίπολη και θα συναντήσουν ακόμη τρεις συμπατριώτες τους.

Αυτοί οι νέοι ποδοσφαιριστές των κιτρινομπλέ θα ενισχύσουν το ρόστερ του Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν. 

Μπόρχα Φερνάντεθ, Σεσκ Ρεχίς και Ντάνι Σουάρεθ μπαίνουν στο club των Ισπανών. Είναι γνωστό πως η ισπανική αγορά ταιριάζει γάντι στους Αρκάδες.

Εδώ στην Τρίπολη θα συναντήσουν τρεις συμπατριώτες τους. Τους Ανχελ, Μαρκ Φερνάντεθ και Βαλιέντε. Οι «παλιοί» θα βάλουν γρήγορα στο κλίμα και θα τους υποδεχθούν στην κιτρινομπλέ οικογένεια.

Ετσι, μετά τις τρεις αυτές προσθήκες ο Αστέρας έχει στο ρόστερ του, μέχρι στιγμής, έξι Ισπανούς. Και μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν οι εκκρεμότητες του προπονητή, του 10αριού και ενός εξτρέμ, αλλά κι ενός ακόμα επιθετικού. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων