ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

SPECIAL: Το "κτήνος" για την κιτρινομπλέ άμυνα και η πανέμορφη Πάολα

Ο Ντάνι Σουάρεθ αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα και το a-s αναλύει τον θηριώδη κεντρικό αμυντικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Η καριέρα του

Ο Ισπανός στόπερ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη χώρα του και συγκεκριμένα στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ηλικία 7 ετών οι μερένχες διέκριναν τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του και το ταλέντο που διέθετε και αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

 

Εκεί κατέγραψε 51 εμφανίσεις έχοντας μάλιστα 2 γκολ και 1 ασίστ. Το 2016-17 έκανε το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και έφυγε εκτός συνόρων για λογαριασμό της Πολωνικής Γκούρνικ Ζάμπζε.

Στην Πολωνία έμεινε γι’ αρκετά χρόνια καθώς πραγματοποίησε 94 συμμετοχές, έχοντας βρει δίχτυα 10 φορές. Με την Ζάμπε αγωνίστηκε και στα προκριματικά παιχνίδια του Europa League. Η εμπειρία του σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση σίγουρα θα βοηθήσει τον Αστέρα. Οι παραστάσεις που έχει ο Σουαρεθ είναι πολύτιμες.

Παρά το γεγονός πως αγωνίζεται ως στόπερ δίνει πολύτιμες βοήθειες στο σκοράρισμα λόγω του ύψους του (1.91) από στατικές φάσεις.

Η στατιστική του απεικόνιση

Οπως μπορείτε να διακρίνετε και από τα παρακάτω διαγράμματα, ο νέος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα, Ντάνι Σουάρεθ ξεχωρίζει για τις κεφαλιές του αλλά και για τις τοποθετήσεις του στο γήπεδο.

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο στόπερ, ο οποίος ωστόσο χρησιμοποιεί και το αδύναμο του πόδι, το αριστερό. Αρκετά σημαντικό για έναν κεντρικό αμυντικό να παίζει και με τα δύο πόδια.

 


Η ζωή του στην Πολωνία

Ο Ντάνι Σουάρεθ έζησε για αρκετά χρόνια στην Πολωνία και κατάφερε να γίνει αγαπητός από τον κόσμο. Κάθε φίλαθλος της Γκούρνικ Ζάμπζε χειροκροτούσε και τραγουδούσε το όνομα του στο γήπεδο. Γνώριζαν πως κάθε φορά που είχε στα πόδια του την μπάλα, η ομάδα τους είχε να περιμένει κάτι καλό.

 

Ο υψηλόσωμος στόπερ θα είναι ο νέος παρτενέρ του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στην άμυνα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά των δύο στόπερ αλλά και τις διαφορές που έχει ο ένας με τον άλλον.

Η πανέμορφη σύζυγος

Ο Σουάρεθ ο οποίος ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/06) στη χώρα μας για να υπογράψει με τους Αρκάδες, έχει μία πανέμορφη σύζυγο, την Πάολα.

 

Οι αγαπημένες του συνήθειες

Οταν υπάρχει χρόνος ξεκούρασης για τον 29χρονο αμυντικό, προτιμάει να χαλαρώνει μαζί με τη σύζυγο του στο σπίτι είτε να πηγαίνει διακοπές σε εξωτικά μέρη.

Μέσω των social media ο Ισπανός στόπερ δήλωσε αισιόδοξος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του: "Ενα νέο βήμα στην καριέρα και τη ζωή μου. Ειμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα για τα επόμενα δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης. Νέοι στόχοι".

 

 

Πάρτε μία γεύση από το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινομπλέ!

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων