ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ a-s: ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕΣΚ ΡΕΧΙΣ ΚΡΕΣΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα από τον Αστέρα, ο οποίος ενισχύεται σημαντικά στην επιθετική γραμμή του με έναν ποδοσφαιριστή που  έχει ευχέρεια στο γκολ ( τρεις "γεμάτες" σεζόν με σύνολο 29 γκολ) και βρίσκεται σε πολύ μικρή ηλικία.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Όπως σας είχε προϊδεάσει το arcadiasports, η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα μεταγραφικής ενίσχυσης για τον Αστέρα, ο οποίος είναι μια ανάσα από το να ανακοινώσει την πρώτη του μετεγγραφή.

Ο πρώτος παίκτης που θα έρθει από την Ισπανία στην Τρίπολη είναι ο Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί, 22 χρονών, τον οποίο ο Αστέρας κατάφερε να αποκτήσει από την Έιμπαρ του Πάμπλο Ντε Μπλάσις

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί επίσημα ο Ισπανός επιθετικός, με συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών ο οποίος  μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, καθώς επίσης πίσω από το σέντερ φορ και την περσινή χρονιά πέτυχε 12 γκολ με τη φανέλα της Βιτόρια.

Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις αναμένονται επίσης εντυπωσιακές.

Πάρτε μία γεύση!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων