ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κατάθεση ψυχής

Τα έδωσαν όλα οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, οι οποίοι πάλεψαν για την ανατροπή και την πρόκριση. Διαβάστε μέσω του a-s την κριτική των κιτρινομπλέ.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αθανασιάδης: Στο πρώτο ημίχρονο όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ήταν σταθερός. Στο γκολ όμως που δέχθηκε θα μπορούσε να είχε καλύτερη αντίδραση.

Κώτσιρας: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Κώτσιρα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε σωστά μαρκαρίσματα ενώ στο δεύτερο βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του στην επιθετική ανάπτυξη. Ήταν αυτός άλλωστε που έβγαλε και την ασίστ στον Τσιλιανίδη για το 1-1.  Όπως επίσης είχε ένα σουτ και ένα τετ-α-τετ.

Τριανταφυλλόπουλος: Είχε αρκετές φάσεις να καθαρίσει και το έκανε πετυχημένα. Λειτούργησε ως παίκτης που έδινε ισορροπία από πίσω ενώ στα κόρνερ ανέβαινε για να προσφέρει περισσότερες επιλογές. Ένας από τους κορυφαίους των κιτρινομπλέ κόντρα στην Χιμπέρνιαν.

Βαλιέντε: Τον είδαμε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα του ΑΣΤΕΡΑ. Αγωνίστηκε στο πλάϊ του Τριανταφυλλόπουλου. Είχε προσωπικές μονομαχίες και καλές τοποθετήσεις. Μπορεί να αγωνιστεί επίσης και ως αμυντικό χαφ.

Κυριακόπουλος: Δεν ήταν από τους διακριθέντες του ΑΣΤΕΡΑ, όπως στο πρώτο παιχνίδι.  Είχε τρεξίματα όμως πολλά πράγματα δεν του βγήκαν.

Ιγκλέσιας: Στο γκολ της Χιμπέρνιαν φέρει ευθύνη καθώς χάνει την μπάλα στη μεσαία γραμμή και επιτρέπει τον Κάμπερι να βγει στην αντεπίθεση και στη συνέχεια να γίνει το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση. Κέρδισε μονομαχίες και φάουλ στον άξονα. Λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ με την κοντινή κεφαλιά που επιχείρησε, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Μπελόκ: Δεύτερο παιχνίδι ως βασικός ο Μπελόκ, ο οποίος μπορεί να μην ξεκίνησε καλά το ματς και να χρειαζόταν χρόνο, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον εαυτό του. Με τα έξυπνα φάουλ που έκανε δεν άφηνε τους αντιπάλους του να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Καλτσάς:  Αρκετά κινητικός στο παιχνίδι του με πολλές ενέργειες. Προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις από δεξιά μέχρι να αντικατασταθεί. Έδωσε ό,τι είχε.

Μουνάφο: Είχε αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. Ετρεξε πολλά χιλιόμετρα, κάλυψε χώρους, έκανε κοψίματα αλλά και κλεψίματα. Έκοβε και έραβε.

Τσιλιανίδης: Ο πολυτιμότερος του ΑΣΤΕΡΑ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά. Είδε όμως την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Στη συνέχεια πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κώτσιρα.

Μανιάς: Είχε δύο ευκαιρίες στο παιχνίδι. Η μεγαλύτερη αυτή του δευτέρου ημιχρόνου, όπου ο Μανιάς πλάσαρε με δύναμη τον Μπογκντάν κι αυτός του είπε "όχι". Κρέμασε όμως την ομάδα του με την απερισκεψία του καθώς αποβλήθηκε από το ματς.

 

Οι αλλαγές 

Δουβίκας: Είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει με το που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά η κεφαλιά του στο 62’ και στη συνέχεια το χαμένο τετ-α-τετ. Κάλυψε και με το παραπάνω το κενό στην επίθεση μετά την αποβολή του Μανιά. Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει το ματς με τις ευκαιρίες που είχε αν ήταν πιο αποτελεσματικός. Ο διαιτητής δεν του έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι αντιπάλου μετά από δικη του κεφάλια.

Ρόλε: Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, προκειμένου να βοηθήσει στο πρεσάρισμα του ΑΣΤΕΡΑ με στόχο την ανατροπή. Τελικά, δεν πρόλαβε να κάνει και πάρα πολλά.

Σάλας: Δεν αγωνίστηκε για πολλά λεπτά στην αναμέτρηση και δεν μπορεί να κριθεί. Πήρε πάντως τα πρώτα του λεπτά σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων