ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτσι προκρίθηκαν Μόλντε και Λάτσι (VIDEOS)

Αν καταφέρει ο Αστέρας και ξεπεράσει το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν τότε θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε – Λάτσι. Θυμηθείτε πως πέρασαν τα εμπόδια στον πρώτο προκριματικό και τώρα θα βρεθούν αντιμέτωπες στον δεύτερο.

 Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η ομάδα από την Νορβηγία έπαιξε κόντρα στην Γκλέβανον. Ένας σύλλογος χαμηλού βεληνεκούς παρ' όλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Μόλντε με 2-1. Στον δεύτερο γύρο... σοβαρεύτηκε και πέρασε στην επόμενη φάση με το εμφατικό σκορ 5-1.

 

Η Μόλντε έχει αρκετή εμπειρία στο Europa League, καθώς έχει δώσει 78 παιχνίδια μέχρι στιγμής με το ποσοστό των νικών να ξεπερνάει το 30%.

 

 

Από την άλλη η γειτονική Λάτσι, γι' ακόμα μία φορά έκανε την έκπληξη και αυτή τη φορά, άφησε εκτός διοργάνωσης την Ανόρθωση. Σ' ένα ματς εφιάλτη για την κυπριακή ομάδα, η Λάτσι πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Η ομάδα της Αλβανίας μέχρι τώρα μετράει μόλις μία νίκη στα ευρωπαϊκά σαλόνια (αυτή κόντρα στην Ανόρθωση) ενώ έχει 6 ισοπαλίες.

 

 

Μεταξύ Μόλντε και Λάτσι σαφώς οι Νορβηγοί είναι πιο έμπειροι αλλά και πιο έτοιμοι και όπως όλα δείχνουν αυτοί θα είναι που θα πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα καταφέρει τελικά και ο Αστέρας να ξεπεράσει την Χιμπέρνιαν, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων