ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΑΣΤΕΡΑ!

Τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε - Λάτσι θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ο ΑΣΤΕΡΑΣ αν αποκλείσει τη Χιμπέρνιαν. Το a-s σας παρουσιάζει το προφίλ των δύο υποψήφιων αντιπάλων των Αρκάδων.

 

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Μόλντε του Σόλσκιερ

Στο δρόμο των επιτυχιών του παρελθόντος προσπαθεί να επιστρέψει η Μόλντε του Όλε Γνούναρ Σόλσκιερ, με την ομάδα να κατακτά τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Μ' ένα αρκετά νεανικό ρόστερ, και αρκετούς γηγενείς ποδοσφαιριστές πορεύεται φέτος η ομάδα ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς, 6 λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπραν.

Πρόκειται για μια ομάδα που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα (31) στο πρωτάθλημα έπειτα από 16 αγώνες.

Πολύτιμος για τους Νορβηγούς είναι ο επιθετικός Daniel Chima Chukwu, που βοηθά σκοράροντας αλλά και δίνοντας τελικές πάσες.

Ακόμα, ο 18χρονος Erling Braut Haland, έχει βασικό ρόλο στην ομάδα και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Μαζί με τον Chukwu αποτελούν ένα πολύ επικίνδυνο επιθετικό δίδυμο.

Στον πρώτο προκριματικό γύρο η Μόλντε απέκλεισε τη Γκλέναβον, από τη Βόρειο Ιρλανδία με εντός έδρας νίκη με 5-1 (3 ασσίστ ο Chukwo) και μια ήττα με 2-1.

Η Λάτσι που έκανε την έκπληξη κόντρα στην Ανόρθωση.

Για 5η φορά στην ιστορία της η αλβανική ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπϊκές διοργανώσεις. 

Έχει κάνει ήδη την υπέρβαση της κόντρα στην κυπριακή Ανόρθωση στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης αποκλείοντας τη με μία νίκη και μια ήττα (2-1 ήττα εκτός, 1-0 νίκη εντός).

Έδρα της είναι το χωρητικότητας 2.300 Λάτσι Στέιντιουμ, ενώ στον πάγκο της βρίσκεται ο Μπέσνικ Μπρένγκα με προϋπηρεσία σε συλλόγους της Κροατίας. 

Αστέρι της Λάτσι θεωρείται ο Σελμάνι, ο οποίος είναι βασικός στην εθνική Ελπίδων της χώρας. Μάλιστα θεωρείται ο κορυφαίος πορτιέρο στην Αλβανία.

Ακόμη, ο  28χρονος  επιθετικός από την Μοζαμβίκη  Reginaldo Artur Faife που την περσινή σεζόν σημείωσε 18 γκολ στο πρωτάθλημα (+3 στο κύπελλο) ξεχωρίζει από το ρόστερ της Λάτσι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων