ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έτοιμος για την Ευρώπη!

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Σκωτία, κόντρα στην Χιμπέρνιαν την Πέμπτη (26/07, 21:45).

 

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Έχοντας κάνει το 3Χ3 του συγκρότημα το Σάββα Παντελίδη, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σκωτσέζικης ομάδας, προκειμένου να φτάσει και πάλι στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Από την άλλη η Χιμπέρνιαν έχει δώσει ήδη επίσημο αγώνα, αυτόν κόντρα στην ερασιτεχνική Ρούναβικ έτσι ώστε τώρα να βρεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, πέρασε στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 12-5. Οι "Χιμπς" μπορεί στο επιθετικό κομμάτι να είναι δυνατοί όμως στο αμυντικό έχουν προβλήματα.

Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο τεχνικός της, Νιλ Λένον, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τονίζοντας πως κόντρα στον Αστέρα η Χιμπέρνιαν θα πρέπει να είναι πιο σοβαρή όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. "Θα είμαστε καλύτεροι και έτοιμοι για την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα και μας έκανε καλό που έχουμε ματς", τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Αρκάδες, θα αγωνιστούν την προσεχή Πέμπτη (26/07) στο "Ίστερ Ρόουντ" με μοναδικό στόχο τη νίκη. Σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας 20.421 θέσεων.

O επαναληπτικός στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια της NOVA, (02/08, 21:00). Φυσικά μπορείτε να δείτε και τις αποδόσεις που προσφέρονται στην συγκεκριμένη αναμέτρηση από την μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων