ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κοιτάζει ήδη τον ΑΣΤΕΡΑ η Χιμπέρνιαν

Σαρωτική εμφανίστηκε η Χιμπέρνιαν κόντρα στη Ρούναβικ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Εδιμβούργο, με το τελικό 6-1 να δίνει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Σκωτσέζοι κέρδισαν πέναλτι με το καλημέρα (03') το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καμπερί για να ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση.

Ακολούθησαν ακόμα δύο τέρματα μέχρι το πρώτο μισάωρο (21' Καμπερί, 29' Σο) για να έρθει η αποβολή του Χάνσεν στο 33' με απευθείας κόκκινη κάρτα για ένα σκληρό τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 44' ο Μάλαν έγραψε το 4-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος.

Ο Καμπερί, πέτυχε και τρίτο προσωπικό τέρμα στο 48' για το 5-0 που φαίνεται να καθησύχασε τους γηπεδούχους καθώς, 5 λεπτά αργότερα, επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές της Ρούναβικ να σκοράρουν σε κόντρα επίθεση με τον Κνούντσεν.

Το τελικό 6-1 πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπόιλ στο 84'.

Φυσικά, η έκταση του σκορ δεν δίνει ελπίδες, στην ομάδα των Νήσων Φερόε, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική. 

Ο επαναληπτικός αγώνας θα λάβει χώρα το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (19/07, 21:45) και θα έχει τυπικό χαρακτήρα.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Μπογκντάν, Γουίτακερ, Στίβενσον, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (60' Σουόνσον), Άμπροουζ, Σλίβκα, Μάλαν, Μπόιλ, Καμπέρι (51' Μάρεϊ), Ο' Σο (82' Μπάρτλεϊ).

ΡΟΥΝΑΒΙΚ: Τόμσεν, Τρόνταργκιογκβ Χάνσεν, Γιουστίνουσεν, Γιόχαν Ντάβιντσεν, Γιόενσεν (85' Λάνγκααρντ), Φρόντι Μπενιάμινσεν, Γιόγκβανσον-Χάνσεν, Φρεντέρικσμπεργκ (46' Γιαν Μπενιάμινσεν), Χάνσεν (40' Χάνσεν), Κνούντσεν, Όλσεν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων