ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι κληρώσεις της ζωής μας

Για πέμπτη σεζόν στην ιστορία του ο Αστέρας περιμένει να βγει το μπαλάκι ASTERAS TRIPOLIS FC και το a-s θυμάται πότε είχαν γίνει οι προηγούμενες τέσσερις ευρωπαϊκές κληρώσεις.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

H καρδιά του Αστέρα, της Τρίπολης, της Αρκαδίας χτυπά αύριο (20/6) στη Νιόν της Ελβετίας όπου ο ελληνικός σύλλογος θα μάθει τον αντίπαλο ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αυτή είναι η πέμπτη σεζόν που οι κιτρινομπλέ εμπλέκονται σε μία τόσο όμορφη διαδικασία, μία ευρωπαϊκή κλήρωση!

 

Στις 25 Ιουνίου 2012 ο Αστέρας είδε για πρώτη φορά το όνομά του ως ASTERAS TRIPOLIS FC. Η κλήρωση έφερε ως αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Ίντερ Μπακού-Νάρβα με τους Αζερμπαϊτζανούς να προκρίνονται με συνολικό σκορ 7-0 αλλά να πέφτουν πάνω σε αρκαδικό τοίχο στον 2ο προκριματικό του Europa.

 

Στις 19 Ιουλίου 2013 ακολούθησε η πρώτη κλήρωση της δεύτερης σεζόν στην Ευρώπη και έφερε αντίπαλο την αυστριακή Ραπίντ Βιέννης στον τρίτο προκριματικό γύρο όπου οι Αρκάδες αποκλείστηκαν.

 

Στις 23 Ιουνίου 2014 οι κιτρινομπλέ έμαθαν τον αντίπαλό τους στον 2ο προκριματικό γύρο. Ήταν η Ροβανιέμι και το ταξίδι για τους ομίλους του Europa ξεκίνησε!

 

Στις 28 Αυγούστου 2015 ο Αστέρας έμαθε στο Μονακό τους αντιπάλους του στους ομίλους καθώς εκείνη τη σεζόν είχε περάσει απευθείας εκεί! Ήταν και η πιο αργή... πρώτη κλήρωση στην Ευρώπη.

 

Στις 20 Ιουνίου 2018 η αγαπημένη μας ομάδα, επιστρέφει στις κληρώσεις με την ευχή να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί!

 

* Το θέμα αφορά τις πρώτες κληρώσεις του ΑΣΤΕΡΑ σε κάθε ευρωπαϊκή του σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων