ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

H μπάλα του Europa League! (PHOTO)

Δείτε την Adidas Europa League 2018/19, τη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση!

ΑΣΤΕΡΑΣ

H Adidas κατασκεύασε την επίσημη μπάλα του Europa League 2018-19, για την κατασκευή της οποίας χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία του πρωτοποριακού μοντέλου "Vantaggio 5000 Premier" της εταιρείας Molten.

 H αποκλειστική τεχνολογία θερμικής κόλλησης συντελεί στην πραγματική σφαιρικότητα και την πολύ χαμηλή απορρόφηση νερού, και οι κοιλότητες στην επιφάνεια συγκρατούν την τροχιά της μπάλας λόγω της αντίστασης στον αέρα.

Με την τεχνολογία θερμικής κόλλησης, επιτυγχάνεται μια απαλή επιφάνεια της μπάλας, κάτι που θα ήταν αδύνατο με την παραδοσιακή μέθοδο της ραφής. Εξαιτίας της χαμηλής απορρόφησης νερού, δεν κρατάει νερό και οι παίχτες θα μπορούν να πιάσουν ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Έτσι λοιπόν, ο έλεγχος της μπάλας του Europa League 2018-19 έχει βελτιωθεί περαιτέρω, επιτρέποντας έτσι  πιο ακριβείς πάσες και σουτ.

Δείτε τη νέα μπάλα:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων