ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έκανες τη διαφορά και παραμιλάνε όλοι!

Τρία χρόνια συμπληρώνονται απόψε (28/8) από τη βραδιά που ο Αστέρας έκανε κάτι που δεν είχε πετύχει καμία ελληνική ομάδα μέχρι εκείνη την ημέρα (PHOTOS, VIDEO)

 

Στις 28 Αυγούστου 2014 ο Αστέρας αγωνίστηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ουδέτερο "Αντώνης Παπαδόπουλος", θέλοντας να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη. Και παρά το καρδιοχτύπι (ήττα με 3-1) κατάφερε να πάρει την πρόκριση του ομίλους του Europa League, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει την πορεία του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης!

 



Καμία ελληνική ομάδα δεν είχε καταφέρει να φτάσει στους ομίλους περνώντας από τρεις προκριματικούς, κάτι που για τον Αστέρα- μία ομάδα από την περιφέρεια- είναι ένα υπέρλαμπρο κόσμημα στην ιστορία του. Έκτοτε μόνο ο ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2015-2016, κατάφερε να μπει σε ομίλους μέσα από τρεις προκρίσεις. Μάλιστα την ίδια χρονιά, οι Αρκάδες έπαιξαν ξανά σε ομίλους κερδίζοντας απευθείας την πρόκριση από το πρωτάθλημα.

 



Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο Αστέρας έγινε και η πρώτη ομάδα που περνάει το εμπόδιο της Μακάμπι, κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι τότε ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε και φέτος ο Πανιώνιος!

 


Ole kai ta goal από greenfaliro

 


Για την ιστορία, αυτή είναι η σύνθεση του Στάικου Βεργέτη στο παιχνίδι της Κύπρου: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ρόλε (77' Σανκαρέ), Ντε Μπλάσις (86' Πάρα), Μάσα (59' Τάι Μπι).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων