ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σταθερά τρίτη δύναμη!

Ο Αστέρας θα παραμείνει και το ερχόμενο καλοκαίρι η τρίτη ελληνική ομάδα στη βαθμολογία της UEFA με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο Παναθηναϊκό.

 

Η UEFA ενημέρωσε τη βαθμολογία των ομάδων μετά την ολοκλήρωση των playoffs σε Champions League και Europa League και η εικόνα της μόνο υπερήφανους μπορεί να κάνει τους φίλους του Αστέρα. Οι κιτρινομπλέ βρίσκονται στην 115η θέση με 14.020 βαθμούς και είναι- με διαφορά από τον τέταρτο- η τρίτη ελληνική ομάδα στην κατάταξη!

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με 10.520 βαθμούς στην 137η θέση χωρίς να μπορεί να πάρει μόνος του επιπλέον βαθμούς, καθώς δεν συνεχίζει στην Ευρώπη. Έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, Αστέρας και Παναθηναϊκός θα αυξήσουν για λίγο τη βαθμολογία τους παίρνοντας βαθμούς από την ελληνική συγκομιδή που θα προσφέρουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι 29οι και συνεχίζουν στο Champions League ενώ η Ένωση στην 209η και συνεχίζει στο Europa έχοντας τώρα 6.020 βαθμούς. Μόνο με εντυπωσιακή πορεία μπορεί να ρίξει τον Αστέρα από την 3η θέση, κάτι που φυσικά αν γίνει θα είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η καλή βαθμολογία των Αρκάδων άλλωστε δεν θα αλλάξει σε περίπτωση που βρεθούν το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την δεύτερη θέση, εκεί συναντάμε τον ΠΑΟΚ (51ος) που ωστόσο δεν κατάφερε να μπει φέτος στους ομίλους.

 

Λάρισα ΑΣΤΕΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων