ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ιδιαίτερη ευχή, γεμάτη αναμνήσεις!

O Αστέρας είναι η μόνη ομάδα που ευχήθηκε στις ελληνικές που παίζουν στην Ευρώπη, έχοντας παράλληλα να θυμηθεί ευχάριστες στιγμές.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Απόψε (03/08) το βράδυ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος διεκδικούν την πρόκριση στα playoffs του Europa League, με τον Αστέρα να εύχεται καλή επιτυχία στους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας.

 

Έστειλε όμως μία ιδιαίτερη ευχή στους κυανέρυθρους οι οποίοι πρέπει να ανατρέψουν το 1-0 του αγώνα στο Τελ Αβίβ με αντίπαλο την Μακάμπι. Και αυτό γιατί η ομάδα από την Αρκαδία είναι η μοναδική "γαλανόλευκη" που έχει αποκλείσει τον συγκεκριμένο σύλλογο.

 

Ήταν το ιστορικό καλοκαίρι του 2014, όταν οι κιτρινομπλέ πέρασαν στους ομίλους του Europa Leagυe, αφήνοντας πίσω τους το εμπόδιο της ισραηλινής ομάδας.

 

"Η ευχή για καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται απόψε στο EUROPA LEAGUE είναι δεδομένη, όπως και η καλή συνέχεια στις ομάδες που προχώρησαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχει όμως και μία ιδιαίτερη ευχή από εμάς προς τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που απέκλεισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ το 2014 και βρέθηκε στους ομίλους του EUROPA LEAGUE! Εκείνο το κατόρθωμα, που αποτέλεσε και την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ας γίνει οδηγός για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση που τόσο πολύ έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!", ανέφερε η σχετική ανάρτηση του Αστέρα στο facebook.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων