ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παρουσιάστηκε ο Αντόνιο Ντοναρούμα από τη Μίλαν (VIDEO)

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Αντόνιο Ντοναρούμα ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό της Μίλαν. Ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα παρουσιάστηκε από την διοίκηση των "ροσονέρι" το μεσημέρι της Τετάρτης (12/07).

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Μαζί με τον αδερφό του Τζιανλουίτζι, ο Αντόνιο βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου τoυ Ιταλικού συλλόγου προκειμένου να πραγματοποιήσει τις πρώτες δηλώσεις με τη νέα του ομάδα αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Θυμίζουμε πως οι Μιλανέζοι κατέβαλλαν 1.5 εκ. ευρώ στον Αστέρα έτσι ώστε να τον κάνουν δικό τους ενώ ο 27χρονος πορτιέρε θα λαμβάνει 1 εκ. ετησίως, που αυτομάτως τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τρίτο γκολκίπερ σε όλη την Ιταλία!

Τα δύο αδέρφια φωτογραφήθηκαν μάλιστα δίπλα σε ένα ομοίωμα τροπαίου Champions League, στο ποδοσφαιρικό μουσείο της Μίλαν (Museo Mondo Milan).

 

Όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο (12:31) ο μικρότερος αδερφός δέχθηκε… επίθεση από τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Μιραμπέλι για την αναστάτωση που έφερε το προηγούμενο διάστημα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη Τύπου αλλά και φωτογραφίες από την παρουσίαση.

 

#Gigio2021 - Live from Casa Milan

Live from Casa Milan / In diretta da Casa Milan #Gigio2021

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων