ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Tο τελευταίο ελληνικό γκολ στο White Hart Lane!

Το White Hart Lane περνάει στην ιστορία, παίρνοντας μαζί του και το τελευταίο ελληνικό γκολ που μπήκε εκεί και ήταν του Αστέρα!

 

Μία μέρα μετά το τελευταίο ματς της Τότεναμ στο White Hart Lane, ξεκίνησε το γκρέμισμα του ιστορικού γηπέδου. Εκεί όπου στις 23 Οκτωβρίου 2014 αγωνίστηκε ο Αστέρας απέναντι στην λονδρέζικη ομάδα για την φάση των ομίλων του Europa League.

 

Μετά το 1-1 με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη και τη νίκη επί της Παρτίζαν στην Τρίπολη, οι κιτρινομπλέ προσπάθησαν να κοιτάξουν στα μάτια την Τότεναμ. Δεν κλείστηκαν πίσω, είχαν 17 τελικές προσπάθειες αλλά πλήρωσαν το θράσος τους με το βαρύ 5-1.

 

Οι φίλοι του Αστέρα όμως που βρέθηκαν στο White Hart Lane πανηγύρισαν με την ψυχή τους το απευθείας φάουλ του Μπαράλες με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Άλλωστε αυτό που έζησαν με την αγαπημένη τους ομάδας στο Λονδίνο ήταν πρωτόγνωρο.

 

Πλέον εκείνο το γκολ περνάει στην ιστορία ως το τελευταίο ελληνικής ομάδας στο ιστορικό γήπεδο!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων