ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έγραψε ιστορία η Μπαρτσελόνα (VIDEOS)

Τι και αν στον πρώτο γύρο είχε γνωρίσει την βαριά ήττα με 4-0; Τι και αν έκανε πολλούς να ελπίζουν στην πρόκριση της Παρί; Η Μπαρτσελόνα πάτησε πόδι και "σκόρπισε" τους Παριζιάνους με 6-1, αποτελώντας την πρώτη ομάδα που ανατρέπει ένα τέτοιο εις βάρος σκόρ.

 

 

Από την αρχή κιόλας της αναμέτρησης, η Μπάρτσα έψαχνε ένα γρήγορο γκολ που θα της έδινε ελπίδες για την επίτευξη περισσότερων στη συνέχεια. Και έτσι έγινε. Στο 3ο κιόλας λεπτό του αγώνα, ο Λουίς Σουάρες εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

 

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου 45ου λεπτου οι "μπλαουγκράνα" έκαναν δύο τα τέρματα τους, μετά την λάθος συνεννόηση των αμυντικών με την μπάλα να χτυπά στο σώμα του Κουρβάζα και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Λεβαδειακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν αυτό που έκαναν στο πρώτο μέρος. Δηλαδή να σκοράρουν. Ο Νεϊμάρ στο 50' κέρδισε το πέναλτι, ύστερα από την ανατροπή του Μενιέ και ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 3-0 από τα έντεκα μέτρα.

 

Ένα πέναλτι που σηκώνει συζήτηση για το αν όντως ήταν σωστή η απόφαση του ρέφερι. Το ταμπλό, πάντως έγραφε 3-0. Στη συνέχεια, με δεδομένο πως η Μπαρτσελόνα είχε ανοιχτεί μπροστά, η Παρί το εκμεταλλεύτηκε. Σε μία κόντρα επίθεση ο Καβάνι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μειώνοντας σε 3-1. 

 

Αυτό φάνηκε πως ήταν "ταφόπλακα" για το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε, καθώς μετά το εκτός έδρας γκολ των Παριζιάνων τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα.

 

Κι όμως δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη ο Νεϊμάρ και η παρέα του. Στο 88ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Βραζιλιάνος σκόραρε με φάουλ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, πετυχαίνοντας το 4-1, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής έδειξε ξανά την άσπρη βούλα, υπέρ των "μπλαουγκράνα". Ο Νεϊμάρ πήρε φόρα, νικώντας τον Τραπ για το 5-1. 

 

Όλο το Καμπ Νου, είχε σηκωθεί στο πόδι, προκειμένου να καταφέρει η Μπαρτσελόνα το γκολ πρόκρισης, που χρειαζόταν.

 

Τελικά, μετά κόπων και βασάνων αυτό ήρθε στο 95ο λεπτό. Ο Νεϊμάρ, έκανε την κάθετη με στόχο τον Σέρχι Ρομπέρτο κι αυτός με κοντινή προβολή, σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1, δίνοντας παράλληλα και την πρόκριση στην ομάδα του.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Ραφίνια (76' Ρομπέρτο), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (83' Γκόμες), Ινιέστα (65' Τουράν), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμαρ

 

ΠΑΡΙ ΣΖ: Τραπ, Μενιέ (90+3' Κριχόβιακ), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κιρζαβά, Ραμπιό, Βεράτι, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα (55' Ντι Μαρία), Καβάνι, Ντράξλερ (75' Οριέ)

 

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός πως ο Λουίς Ενρίκε, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα είχε τονίσει: "Η Παρί μας έβαλε τέσσερα γκολ, δεν βρίσκω τον λόγο να μην βάλουμε εμείς έξι".

 

Ο εκφωνητής του ισπανικού ραδιοφώνου "Onda Cero", Αλφρέδο Μαρτίνεθ, φανερά επιφορτισμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης, δεν μπόρεσε ποτέ να... ακουστεί στο έκτο γκολ της Μπαρτσελόνα.

 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

 

Τα highlights της αναμέτρησης

 



ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων