ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αγγλος ρέφερι στην Πράγα

Τον 29χρονο Αγγλο ασφαλιστή Μάικλ Ολιβερ επέλεξε η UEFA ως διαιτητικό "άρχοντα" της αναμέτρηση στην Πράγα ανάμεσα στην Σπάρτα και στον Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (26/11, 20:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

 

Στο παιχνίδι της Πέμπτης θα παιχτεί σε μεγάλο βαθμό και η πρόκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς σε περίπτωση νίκης του Αστέρα, η ομάδα της Τρίπολης ξεπερνά στον βαθμολογικό πίνακα τους Τσέχους.

 

Συνεπώς, σε αυτή την περίπτωση θα είναι στο χέρι των Αρκάδων η πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν την Σάλκε στην Τρίπολη.

 

Ο Ολιβερ είναι ο νεαρότερος διαιτητής που "σφύριξε" ποτέ αγώνα της Premier League. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2010 και σε ηλικία 25 ετών και 182 ημερών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Μπέρμιγχαμ-Μπλάκμπερν. 

 

 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Στιούαρτ Μπαρτ και Γκάρι Μπέσγκουικ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε Πολ Τιέρνεϊ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων