ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" είναι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ολλανδός τερματοφύλακας της κυπριακής ομάδας  Μπόι Βάτερμαν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα. Έχουμε έρθει για να διεκδικήσουμε τους 3 βαθμούς και να προκριθούμε.  Έχουμε μια προπόνηση ακόμα και θα προετοιμαστούμε για αυτό.

Πάντα είναι πολύ καλό να έχεις βοήθεια των φιλάθλων. Είναι η  πρώτη ομαδα που παίζω και που κουβαλάει στα εκτός έδρας ματς τον  κόσμο της. Είναι σαν να έχεις έξτρα παίκτη. Αν κάνουμε αυτό που έχουμε να κάνουμε, οι φίλαθλοι θα είναι εκεί και θα μας στηρίξουν.

Έχουμε ξαναπαίξει αντίπαλοι με τον Αστέρα. Ο προπονητής μας έχει δει ήδη 2 παιχνίδια και μας έχει κατατοπίσει. Έχουμε την  στρατηγική μας και θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι". 

 

Όσο για το αν είναι σημαδιακό, το ότι επελέγη ο ίδιος για να μιλήσει στην συνέντευξη Τύπου, ανέφερε χιουμοριστικά:

"Ευχαριστώ. Πρέπει να ρωτήσετε τον coach. Εχθές έμαθα ότι θα μιλουσα στην δημσιογραφικη συνέντευξη Τύπου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων