ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βλέπει φαντάσματα ο Σκάζνι!

Στα όρια του αστείου ο προπονητής της Σπάρτα Πράγας Ζντένεκ Σκάζνι, δήλωσε πως είχε ακούσει από Έλληνες φίλους του, πως στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα συναντήσει εχθρική διαιτησία. Μίλησε για συνάντηση με Κοσίτσκι η οποία δεν έγινε ποτέ!

Ο προπονητής της Σπάρτα Πράγας, ο οποίος δέχθηκε μόνο ερωτήσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο διαιτητής "μας έκλεψε τη νίκη".

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

" Ο διαιτητής μας έκλεψε τη νίκη. Είναι ακριβώς η σωστή έκφραση. Μας έκλεψε τη νίκη γιατί ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ και στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο γκολ του Γίρατσεκ δεν ήταν οφσάϊντ. Στο δεύτερο γκολ, ο Κοσίτσκι μου είπε ότι δεν έδωσε καθόλου μάχη και σφύριξε ο διαιτητής. Σε ένα τόσο δύσκολο ευρωπαϊκό αγώνα, ο διαιτητής μας έκλεψε τη νίκη".

Επίσης ανέφερε τα ακόλουθα:

-> "Δεν μου εξήγησε ο διαιτητής τίποτα. Δεν θέλω να πω τίποτα. Κάναμε και λάθη αλλά ο διαιτητής δεν μας εξήγησε τίποτα. Απλά σφύριξε. Οι Έλληνες φίλοι μου μου είπαν οτι αυτά μπορούν να συμβούν εδώ στην Ελλάδα.
 Εγώ θα τα πω βέβαια με τους παίκτες μου. Θα είμαι κριτικός. Αυτό που έγινε είναι "ντροπή" του ποδοσφαίρου. Ήξερε από την αρχή, τι κάνει.  Δεν θα' θελα να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν θα' θελα να αναλύσω το γιατί".

-> "Ήταν καταστροφικό το παιχνίδι. Ειδικά στο ξεκίνημα δώσαμε τις πρώτες πέντε μπάλες στον αντίπαλο. Νόμιζα ότι οι παίκτες μου κοιμόντουσαν από το ξενοδοχείο. Το πρώτο γκολ επηρέασε την απόδοση μας. Είχαμε ευκαιρίες, δημιουργήσαμε 3-4 αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε".

-> "Η Σάλκε νίκησε στην Λευκωσία. Η ισοπαλία δεν είναι τόσο άσχημη. Είναι πραγματικότητα. Εγώ σας ρώτησα εχθές (σ.σ: απευθυνόμενους σε Τσέχο δημοσιογράφο) πόσους αγώνες του Αστέρα, είδατε. Σήμερα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το πρώτο γκολ. Βάλαμε δύο κανονικά γκολ. Για μένα σήμερα είναι απώλεια δύο πόντων. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει, οπότε πρέπει να δεχθούμε ότι έχουμε ένα πόντο και προχωράμε".


-> " Δεν εξηγώ τίποτα ούτε με ποιον μίλησα, ούτε με ποιον συζήτησα. Δεν απαντώ στην ίδια ερώτηση. Απάντησα στους Τσέχους δημοσιογράφους. Έχω παράπονα για τον διαιτητή και δεν αναλύω τίποτα περαιτέρω".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων