ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Στόχος μας η νίκη" (VIDEOS)

Αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στην Σπάρτα Πράγας εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, Γιώργος Ζησόπουλος και Ντορίν Γκοϊάν. "Στόχος μας είναι να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι από πέρσι", είπαν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδειξαν σεβασμό στην τσεχική ομάδα, ωστόσο δήλωσαν πως η αρκαδική ομάδα, θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:


Γιώργος Ζησόπουλος:

->"Ξέρουμε όλοι ότι η Σπάρτα Πράγας είναι μια ιστορική ομάδα στην  Τσεχία συμμετέχει αρκετά χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είχε πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της 4 νίκες 2 ισοπαλίες. Όλες οι ομάδες είναι καλές από εκεί περιμένουμε μια καλή ομάδα οργανωμένη με καλούς ποδοσφαιριστές και είμαστε καλά οργανωμένοι για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι".

->"Είπαμε ότι σε αυτή την συμμετοχή όλες οι ομάδες είναι καλές, έχουμε δει την Σπάρτα όλη η λειτουργία της είναι καλή επιθετικά, γρήγορη βάζει γκολ σε κάθε παιχνίδι από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάποιο παίκτη αξιολογήσει, πρέπει να προσέχουμε τα πάντα να δουλέψουμε ομαδικά να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την μεγάλη ομάδα".

->"Σε αυτές τις αναμετρήσεις αγωνίζονται δυο πολύ καλές ομάδες δεν ξέρω αν είναι η Σπάρτα φαβορί, είναι ποιο έτοιμη από εμάς αλλά εμείς εκμεταλλευόμενη την έδρα μας όπως έχουμε δείξει και στο πρωτάθλημα, θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και αύριο ελπίζω να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη".

->"Μπαίνουμε πιο έμπειροι μάθαμε από λάθη αύριο είναι μια πρεμιέρα αν μπεις με το δεξί με νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα από εκεί και πέρα έχεις όλα τα φόντα να μπορέσεις να διαχειριστείς κατάλληλα το όμιλο και να διεκδικήσεις μια μεγάλη πρόκριση".

->"Βλέπουμε όλοι στο ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα χάσαμε δυο πόντους με την καλλονή το παιχνίδι τελειώνει μετά την λήξη, έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι με την Καλλονή την Κυριακή κάναμε την προπόνηση ενόψει της Σπάρτα, έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι με την Σπάρτα, η προσμονή είναι μεγαλύτερη από πέρσι φέτος συμμετέχουμε από την αρχή πιο ξεκάθαρα βλέποντας την κλήρωση έχουμε μεγάλη προσμονή και ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο".

->"Θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι, είναι ένα παιχνίδι όπου η συγκέντρωση θα είναι στο 100% μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια είναι ένα ματς γιορτή για την ομάδα όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Η Σάλκε είναι η μεγαλύτερη ομάδα σε αυτό το γκρουπ θα δούμε όλα τα ματς ξεχωριστά μπαίνοντας σε αυτόν τον όμιλο έχουμε την προσδοκία να κάνουμε κάτι καλό και αυτό το ξέρουμε όλοι".


Ντορίν  Γκοϊάν:

"Σίγουρα η Σπάρτα Πράγας είναι μια μεγάλη ομάδα. Συμμετέχει κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκά  πρωταθλήματα. Έχει ιστορία. Την σεβόμαστε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το  καλύτερο για να την κερδίσουμε. Την γνωρίζουμε.  Παρακολουθούσα την ομάδα. Έχει καλούς παίκτες. Με τον Τόμας είμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Ίσως δεν ξέρω αύριο να ζήσουμε μια μεγάλη στιγμή. Είδα σε βίντεο την Σπάρτα Πράγας. Παρατήρησα οτι ως  ομάδα παίζει πολύ καλά. Έχει καλούς παίκτες. Δεν ξερω πολύ καλά τον Λάφατα. Γνωρίζω όμως ότι ειναι πολύ καλός παίκτης. Είμαστε σίγουροι οτι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να  είμαστε πολύ προσεκτικοί στο αυριανό ματς".

->" Η γνώμη μου ειναι οτι η Σπάρτα είναι το φαβορί. Στο γήπεδο όμως παίζουν 11 με 11. Θα παίξουμε σκληρά για τη νίκη. Στο πρώτο ματς θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Θα δούμε αύριο το βράδυ. Η Σπάρτα είναι το φαβορί".

 ->"Φέτος ξεκινάμε κατευθείαν στους ομίλους. Στόχος μας να είμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι από πέρσι. Είναι το πρώτο μας ευρωπαϊκό ματς και θέλουμε περισσότερους βαθμούς. Θα πρέπει να αθροίσουμε όσο δυνατόν περισσότερους και να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε περισσότερο στον θεσμό".

-> "Η Σάλκε  κατά την γνώμη μου είναι το μεγάλο φαβορί. Εχει πολύ καλή πορεία και μεγαλη εμπειρία σε ευρωπαϊκους αγωνες σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες στο γκρουπ, για να προκριθούν. Ο Αστέρας θα παλέψει κάθε ματς, να πάρει το μάξιμουμ. Θα δουμε τι προκειται να γίνει".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων