ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βεργέτης: "Βαριά φανέλα η Σπάρτα" (VIDEO)

O Στάικος Βεργέτης δήλωσε πως ο Αστέρας είναι έτοιμος για τη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση, χαρακτήρισε τον αντίπαλο "βαρύ όνομα" και ερωτήθηκε από τους Τσέχους μέχρι και για τον Μουρίνιο!

Αναλυτικά:

 

"Δεν μου αρέσει να χρίζω κάποιον φαβορί πριν από ένα παιχνίδι, γιατί το ποδόσφαιρο πάντα μας διαψεύδει. Βάσει ονόματος, φανέλας και ευρωπαϊκή παρουσίας τόσα χρόνια, η Sparta είναι το πιο βαρύ όνομα. 

 

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε πολύ και στα έξι παιχνίδια του ομίλου. Γι' αυτό παλέψαμε όλη την προηγούμενη χρονιά. Για να είμαστε ξανά στους ομίλους.

 

Σαφώς και υπάρχουν παίκτες επικίνδυνοι. Θεωρώ επικίνδυνους ποδοσφαιριστές τους επιθετικούς που βρίσκονται πιο κοντά στην εστία. Η Sparta έχει πολύ καλούς επιθετικούς, όπως και μέσους οι οποίοι μπορούν να μεταβιβάσουν στους επιθετικούς, όσο και να τελειώσουν οι ίδιοι τις φάσεις.

 

Εγώ είμαι μέλος του προπονητικού τιμ του Αστέρα εδώ και 10 χρόνια. Η αρχική μου θέση ήταν προπονητής φυσικής κατάστασης και μετά βοηθός προπονητή. Παράλληλα έμαθα ισπανικά επειδή είχαμε πολλούς ισπανόφωνους παίκτες. Ήξερα και την αγγλική γλώσσα και εκτέλεσα χρέη διερμηνέα του εκάστοτε προπονητή. Πίστευα και πιστεύω ότι για να μπορέσεις να υποστηρίξεις το έργο σου, σε όποια δουλειά και να είσαι, πρέπει να δημιουργήσεις βάσεις, που θα σε κάνουν ικανό εργάτη. Το να εξελιχτώ σε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ο δρόμος είναι και η γλώσσα, όπως είναι και η ανάλυση και όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου για να βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Αστέρας. Αν αυτό το κάνουν και άλλοι συνάδελφοι, τότε ναι μοιάζω με αυτούς και αυτοί με εμένα.

 

Σε οποιονδήποτε αγώνα σε προβληματίζουν και οι αδυναμίες οι δικές σου και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Νομίζω ότι προετοιμάζεσαι κατάλληλα και για τα δυο. Όλοι οι προπονητές έρχονται να αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες της ομάδας τους και τα δυνατά σημεία του αντίπαλου. Αυτές τις μέρες προβληματιστήκαμε και δουλέψαμε και για τα δυο. Στο γήπεδο θα αναπτυχθούν τα δυνατά μας σημεία και θα καλύψουμε τις αδυναμίες μας. Όσον αφορά τα δυνατά σημεία του Αστέρα θα προτιμούσα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, μετά τον αγώνα!

 

Το σίγουρο είναι ότι ελπίζουμε να έχουμε την ίδια καλή πορεία. Αν θα γίνει ή όχι δεν το γνωρίζουμε. Υπάρχουν έξι παιχνίδια μπροστά. Στα εννέα χρόνια που βρίσκεται ο Αστέρας στη Super League, καταφέρνει για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη. 

 

Μπορεί ο Αστέρας να μην καταλαμβάνει πολύ μέρος στα μίντια, μπορεί να μην έχει την δημοσιότητα που του αξίζει, όμως φροντίζει ο ίδιος να στρέψει από μόνος του χτυπώντας το καμπανάκι της δημοσιότητας με την πορεία του.

 

Βλέποντας την Sparta και βλέποντας τα δικά μας παιχνίδια, δεν θα ξεφύγει σαν μοντέλο μας. Το παιχνίδι περισσότερο θα εξαρτηθεί από ένα γκολ, αν ανοίξει το παιχνίδι η όχι.

 

Καταρχάς είναι φυσιολογικό μια ομάδα σαν την Sparta να έρχεται για τη νίκη και να είναι αυτή η φιλοδοξία της. Η Sparta έχει όνομα κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα Τσεχίας και έχει μέταλλο νικητή. Αυτό το μέταλλο το έχει αποκτήσει όμως και ο Αστέρας. Για αυτό δεν μένει πεσμένος από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό το έχει αποδείξει κιόλας όλα αυτά τα χρόνια και αυτό ελπίζουμε να ξανά συμβεί. 

 

Σε ότι αφορά αν θα υπάρξουν αλλαγές, αυτές δεν τις καθορίζουν τα αποτελέσματα αλλά η ανάλυση του αντιπάλου και όχι αν χάνουμε η αν κερδίζουμε. Ενδεχομένως να υπάρξουν μία-δυο αλλαγές το πολύ. Όχι παραπάνω".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων