ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο γνωστός μας, Μάριο Στραχόνια

Γνωρίστε τον ρέφερι της αναμέτρησης του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", Αστέρας-Σπάρτα Πράγας. Ποιο επάγγελμα ακολουθεί και ποια η προϊστορία του στην Ελλάδα. 

 

 

Δεν τα πάνε και άσχημα οι ελληνικοί σύλλογοι μόλις σφυρίζει ο διαιτητής που κλήθηκε να διευθύνει τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Αστέρα την φετινή σεζόν. 

 

Ο Στραχόνια, καθηγητής φυσικής αγωγής στο επάγγελμα, έχει εμπειρία από… Ελλάδα, καθώς στις 23 Ιουλίου 2009 είχε βρεθεί στο Αλκαζάρ για το ματς Λάρισα – Ρέικιαβικ (1-1) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa. 

 

Την επόμενη χρονιά, σφύριξε το ματς Νταντί Γιουνάιτεντ-ΑΕΚ (0-1) για τα πλέι οφ του Europa League, ενώ στις 6 Νοεμβρίου του 2012, διεύθυνε την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μονπελιέ (3-1), για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης.

 

Επίσης έχει σφυρίξει τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας απέναντι στην αντίστοιχη του Καζακστάν (5-0) για τα προκριματικά του Euro 2006, στις 16 Νοεμβρίου του 2004.

 

Μοναδική ήττα για ελληνικό κλαμπ, αυτή του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Αϊντοχόφεν για το Europa League με 2-3, στις 11 Νοεμβρίου του 2014.

 

Τέλος, μαζί του πανηγυρίσαμε και ένα διπλό, όταν η Εθνική Ελπίδων το 2010 κέρδισε εκτός έδρας την Αγγλία με 2-1.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων