ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ τον οδηγεί! (ΗΧΗΤΙΚΑ, VIDEOS)

Ο Αστέρας ακολούθησε το δικό του αστέρι που ήταν άκρως ευρωπαϊκό και τον οδήγησε από την Τρίπολη σε Φινλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Τουρκία, Λονδίνο και Σερβία! Τα δώρα που μοίρασε έφεραν και την γέννηση της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών!

"Μάγοι" της μπάλας οι ποδοσφαιριστές, ένα άστρο που τους καλούσε να το ακολουθήσουν και ένα τέλος που έφερε ταυτόχρονα και την γέννηση μιας ομάδας που δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει, να μας απασχολήσει για χρόνια και να δημιουργήσει πολλούς πιστούς!

 

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Τρίπολη, επισκέφτηκαν έξι χώρες, διένυσαν χιλιάδες χιλιόμετρα και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δυσκολία. Μοίρασαν γκολ, μοναδικές στιγμές, εικόνες μιας ζωής και έφεραν βαθμούς, πρεστίζ, χρήματα και καταξίωση.

 

Από το πρώτο γκολ στο Ούλου, μέχρι τον πρώτο βαθμό στην Πόλη και από την πρώτη νίκη στην Τρίπολη μέχρι την εμπειρία του Λονδίνου, οι Πάρα, Μάσα, Ζησόπουλος, Γκοϊάν και η υπόλοιπη Κιτρινομπλέ παρέα έφερε και με το παραπάνω εις πέρας την αποστολή της. Ακολούθησε το αστέρι της και μας έκανε υπερήφανους!

 

Μαζί πανηγυρίσαμε, τραγουδήσαμε, φωνάξαμε, ενθουσιαστήκαμε και νιώσαμε την μαγεία ενός συλλόγου που πιστεύει στο άπιαστο, το κυνηγά και βγαίνει νικητής! Θυμηθείτε videos και ηχητικά του ευρωπαϊκού ταξιδιού του Αστέρα!

 

Ακούστε τις περιγραφές του Αρκαδία 93.8 στο ταξίδι του Αστέρα που είχε ως οδηγό του το Αστέρι της Ευρώπης!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων