ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θερμά συγχαρητήρια από UEFA στον Αστέρα

Τα συγχαρητήριά της εξέφρασε η UEFA για την πορεία του Αστέρα στους ομίλους του Europe League τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο, μετά την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

Ενα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του, αλλά πριν από αυτό ο Αστέρας έχει την υποχρέωση να ταξιδέψει στο Βελιγράδι με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Η αναμέτρηση με την Μπεσίκτας ήταν η τελευταία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για τη φετινή διοργάνωση των ομίλων του Europa League, με την αρκαδική ομάδα να μετατρέπει το 0-2 σε 2-2, στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο τέλος της βραδιάς και αφού πια όλα τα φώτα είχαν σβήσει, στην αίθουσα συσκέψεων του γηπέδου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των υπευθύνων της UEFA με τους εκπροσώπους του Αστέρα.

O Carlos Nunez, η Debora Seweel και η Joanna Dzios μοίρασαν συγχαρητήρια στον Αστέρα για τον τρόπο που κατάφερε να στηθεί οργανωτικά και σε επίπεδο υποδομών μέσα σε τρεις μήνες, ενώ εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μπορεί πλέον να διοργανώσει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι του Αστέρα παρέδωσαν στους εκπροσώπους της UEFA αναμνηστικά δώρα και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να ξανασυναντηθούν τη νέα περίοδο, σε κάποια από τις διοργανώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων