ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Τα λόγια του Μπίλιτς για Βεργέτη!

Ο Σλάβεν Μπίλιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα, παραδέχτηκε ανοιχτά την προσπάθεια και τη δουλειά του Στάικου Βεργέτη και θέλησε να του το πει και δια ζώσης.

Ο Κροάτης τεχνικός της Μπεσίκτας περίμενε τον προπονητή του Αστέρα έξω από την αίθουσα Τύπου και με τη βοήθεια του Μίλαν Πάβλοβιτς, του διευθυντή των ακαδημιών του Αστέρα με τον οποίο είναι φίλοι από παλιά, του εξέφρασε το σεβασμό του για τη δουλειά που κάνει στον Αστέρα και του έδωσε συγχαρητήρια για ό,τι πέτυχε η αρκαδική ομάδα φέτος στην Ευρώπη.

"Κάνεις πολύ καλή δουλειά, ο Αστέρας παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, μπορείτε να συνεχίσετε σε αυτό το επίπεδο και να παίξετε και του χρόνου στην Ευρώπη, δεν σε ήξερα, δουλεύεις εξαιρετικά και σου εύχομαι καλή συνέχεια", ήταν τα λόγια παραδοχής του Σλάβεν Μπίλιτς προς τον Στάικο Βεργέτη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων