ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Kαθάρισε" την πρόκριση η Τότεναμ (VIDEO)

Με 1-0 επικράτησε η Τότεναμ της Παρτιζάν με τον Μπένζαμιν Σταμπουλί  (49') να χαρίζει την νίκη και παράλληλα την πρόκριση για τα "σπιρούνια". Διακοπή για περίπου 10 λεπτά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, λόγω εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.

Η Τότεναμ ήταν πολύ καλύτερη από την Παρτιζάν και αδικείται βάσει ευκαιριών,  ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο με τους γηπεδούχους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Πλέον τα "σπιρούνια" θα μονομαχήσουν με την Μπεσίκτας στο τελευταίο ματς  για την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Europa League.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γιορίς, Νόουτον, Κίρικες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντεμπελέ (56’ Μπενταλέ), Σταμπουλί, Λένον, Παουλίνιο (78’ Γουίνκς), Λαμέλα, Σολδάδο (66’ Κέιν)

Παρτιζάν: Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Ίλιτς, Νίνκοβιτς (62’ Ζίβκοβιτς), Γκρίμπιτς, Μάρκοβιτς, Σ. Ίλιτς (74’ Μαρίνκοβιτς), Λάζοβιτς, Σκούλετιτς (78’ Κότζιτς)

Πλέον η βαθμολογία του ομίλου:

1. Τότεναμ 11 β.
2. Μπεσίκτας 9 β.
3. Αστέρας Τρίπολης 5 β.
4. Παρτιζάν 1 β.

Τελευταία αγωνιστική (11 Δεκεμβρίου)
Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας - Τότεναμ

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων