ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γεμίστε το, γιατί έτσι τους αρέσει!

Ο Αστέρας Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" αντιμετωπίζει μία τουρκική ομάδα για την πρόκριση στους "32" του Europa League. Σημειολογικά και μόνο, το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο... 

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ποδοσφαιρικοί λόγοι, κυρίως τέτοιοι διότι ο Αστέρας το έχει κερδίσει αυτό με την πορεία του τα τελευταία χρόνια, καλούν τον κόσμο να γεμίσει και πάλι το γήπεδο. 

 

Καταρχάς, για να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μια νίκη, που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Και ασφαλώς, προκειμένου για ακόμη μία φορά να έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια ευρωπαϊκή βραδιά απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. 

 

Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο, με την ελπίδα, την αποφασιστικότητα αν θέλετε, ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο χειροκρότημα σε εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος. Ακόμη κι έτσι να είναι, όμως, ο Αστέρας με όσα έχει πετύχει φέτος το αξίζει. 

 

Ραντεβού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για όλους. Ακόμα ένα. Για τον Αστέρα που - όπως λένε και οι άνθρωποι της ομάδας - ανατρέπει τα δεδομένα. Για να δώσουμε την ώθηση για τη νίκη! 

 

Όπως ενημέρωσε ο Αστέρας, τα εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι και την τελευταία στιγμή  πριν το σφύριγμα της σέντρας. 

 

Ανακοίνωση:

"Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-Μπεσίκτας θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα (22:05)!!! #UEL".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων