ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Φόβοι για αντίποινα στο Αστέρας-Μπεσίκτας" (PHOTOS)

Η δολοφονία του Σέρβου οπαδού από Τούρκους στον αγώνα μπάσκετ της Γαλατάσαραϊ με τον Ερυθρό Αστέρα έχει επιφέρει μια σειρά γεγονότων και σεναρίων που εμπλέκουν μέχρι και την αναμέτρηση του Αστέρα με την Μπεσίκτας!

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει. Σερβία, Τουρκία και Αλβανία προχωρούν σε ενέργειες που φτάνουν τις σχέσεις των χωρών στα άκρα, ξαφνικά η Ελλάδα παίρνει μέρος σε αυτό και ο αγώνας του Αστέρα για το Europa League χαρακτηρίζεται μέχρι και ευκαιρία για αντίποινα!

Ας τα πάρουμε με την σειρά. Το τραγικό συμβάν γνωστό. Ο 25χρονος Σέρβος ονόματι Μάρκο Ίβκοβιτς, ταξίδεψε με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι μπάσκετ και σε σύγκρουση με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ, μαχαιρώθηκε στην καρδιά. 

 

Όπως ήταν επόμενο το τραγικό αυτό περιστατικό σκόρπισε τη θλίψη, με τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και την ΚΑΕ να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τη δολοφονία. Η αδελφοποίηση των οπαδών των δύο συλλόγων ισχύει εδώ και χρόνια με τους δεσμούς να είναι παραπάνω από στενοί.

Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Τούρκων μία μέρα μετά σήκωσαν πανό στο οποίο αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος… νεκρός. Σε αυτό, υπάρχουν… κουτάκια δίπλα στους οργανωμένους του Ερυθρού Αστέρα, τους Delije, της Θύρας 7, των Grobari της Παρτιζάν και της ΤΣΣΚΑ, με τους Τούρκους να έχουν "τσεκάρει" αυτό των Delije με τη δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς. 

 

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στην Πόλη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στα μέσα του Δεκεμβρίου, μπαίνει στην… ζώνη των επικίνδυνων παιχνιδιών και ήδη έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Τουρκίας.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να αναμειχθεί άθελά του και ο Αστέρας μέσω ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας. Το CNN Turk κάνει μία πλήρη αναφορά στους επικείμενους αγώνες ελληνικών ομάδων με τουρκικές επισημαίνοντας την αναμέτρηση των Αρκάδων στην Τρίπολη με την Μπεσίκτας. 

 

Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να φοβούνται για... αντίποινα εξαιτίας της καλής σχέσης Ελλήνων και Σέρβων!

 

Ολα αυτά είναι κακοπροαίρετα σενάρια. Η Ελλάδα, η Τρίπολη και ο Αστέρας έχουν αποδείξει την φιλοξενία τους και αυτό θα κάνουν και πάλι στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων