ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αντίστροφη μέτρηση για Μπεσίκτας!

Η εβδομάδα ξεκίνησε. Και είναι και αυτή ακόμη μία ευρωπαϊκή εβδομάδα για τον Αστέρα. Την Πέμπτη (27/11, 22:05) η ομάδα του Στάικου Βεργέτη υποδέχεται την Μπείκτας, με ξεκάθαρο αγωιστικό στόχο τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στους "32" του Europa League.

Την Δευτέρα (24/11) η ομάδα μπήκε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, με προπόνηση σε έντονους ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με την τουρκική ομάδα.

Τα προβλήματα για τον Στάικο Βεργέτη είναι γνωστά, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει σε Ρόλε, Μπαντιμπανγκά, Τορμένα και Κιτοκό.

Μετά από καιρό, όμως, θα έχει σημαντικές επιστροφές στα χέρια του. Οι Κουρμπέλης, Γκοϊάν, Τιέ Μπι έχουν ανεβάσει ρυθμούς, είναι πλέον έτοιμοι για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Το ευχάριστο είναι ότι παρά τους δυνατούς ρυθμούς της προπόνησης δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο και έτσι ο Αστέρας συνεχίζει με μεγάλη αποφασιστικότητα την προετοιμασία του για την Μπεσίκτας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων