ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ετοιμάζεται πούλμαν για Μπεσίκτας!

Είναι χιλιοειπωμένο πως η φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης προσφέρει στον κόσμο της ομάδας φοβερές και παράλληλα ιστορικές στιγμές.

 

Εξάλλου, γι' αυτό το λόγο, στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ικανοποίηση, επικρατεί ενθουσιασμός και φυσικά προσμονή για κάθε "μεγάλη" συνάντηση. Στο παιχνίδι με την Τότεναμ, μπορεί η νίκη να μην ήρθε, ωστόσο η ατμόσφαιρα, η εικόνα του "Θ. Κολοκοτρώνης" και η αποθέωση στο φινάλε της αναμέτρησης για τους παίκτες ήταν "μαγική".

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την ερχόμενη Πέμπτη, όταν και η ομάδα θα υποδεχτεί την Μπεσίκτας, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το γεγονός πως δεν έγινε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αυξάνει περισσότερο την... "κάψα" του κόσμου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ για μια ακόμα φορά αναμένεται κόσμος τόσο από την Αθήνα, όσο και από τις γύρω περιοχές της Τρίπολης.

Από τον πρώτο προορισμό, μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι... διεργασίες. Έχει ναυλωθεί το λεωφορείο και ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες εγγραφές.

Πιο συγκεκριμένα:

"Το "ΠΑΡΕΑΚΙ" ξαναχτυπά!!!! Η υπόσχεση παίρνει σάρκα και οστά!!! Το 50άρι πούλμαν έχει ήδη ναυλωθεί.. Προορισμός?? Που αλλού? Στην καρδιά της Αρκαδίας! Σε έναν αγώνα που έχει διπλή σημασία! Η ομάδα του Αστέρα μας θα προσπαθήσει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, και μετά από εκατοντάδες χρόνια οι Τούρκοι "φίλοι" μας ξανάρχονται...

Πέμπτη, 27-11, ώρα αναχώρησης 4 μ.μ. Αστέρας- Besiktas.

Τιμή πακέτου: 30 ευρώ (εισιτήριο αγώνα 20 ευρώ, πούλμαν 10 ευρώ ) .
Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Σπύρος junior- 6971815577
Σπύρος "filomeno"- 6986596630

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων