ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Μπεσίκτας

Ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσης και τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μπεσίκτας εξέδωσε η ΠΑΕ. Το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" φιλοξενεί ακόμη μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι γεμάτο!

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Η ανακοίνωση: 

"Εισιτήρια για την 5η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 με την Besiktas JK, θα διατίθενται από την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου στο Star Store Εθνικής Αντιστάσεως 67, κατά τις ώρες καταστημάτων.

 

Την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» από τις 2.00 μ.μ. έως την έναρξη του αγώνα.

 

Όλοι οι φίλαθλοι (και των παιδιών συμπεριλαμβανομένων) ανεξαρτήτου ηλικίας που προσέρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι πρέπει να είναι κάτοχοι εισιτηρίου (αγώνα ή διαρκείας).

 

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

 

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

 

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

 

Ώρα ανοίγματος θυρών: 8.05μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 10.05μ.μ."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων